Viitorul in supravegherea video

Posted by 3 September, 2012

Atunci cand discutam despre camerele de supraveghere, este aproape imposibil sa nu luam in considerare sistemele de camere IP. Acestea reprezinta cele mai noi inovatii in acest domeniu si sunt principalele elemente de luat in considerare pe viitor. Termenul de IP este acronimul cuvintelor Internet Protocol, mai exact ar insemna transmiterea acestor imagini realizate de catre camerele de supraveghere video prin reteaua de internet. Acest proces de trimitere a fisierelor in format video poate fi efectuata atat prin conexiuni cablate cat si wi-fi.

Aceste camere de supraveghere ofera in primul rand un control asupra casei, afacerii sau a bunurilor pe care le detineti indiferent de locatia in care va aflati. Mai mult de atat acestea pot fi folosite drept sisteme de alarma deoarece pot detecta miscari si pot instiinta proprietarii acestor edificii de prezenta unor persoane straine via SMS sau chiar mail.

Camerele de supraveghere IP folosesc la baza lor software-uri ce pot rula pe urmatoarele sisteme de operare : Windows , Linux si Mac. Acestea nu transmit doar inregistrarile video efectuate in timp real ci si sunetele asociate miscarilor din incaperea supravegheata. Aceste sisteme de supraveghere IP sunt disponibile in mai multe versiuni, dar majoritatea sunt dotate cu sisteme atat pentru zi cat si pentru noapte. Multumita noilor caracteristici precum night vision, ai ocazia de a supraveghea orice incapere indiferent de gradul de luminozitate.

Camerele de supraveghere video IP sunt cea mai buna solutie pentru persoanele care au un buget limitat pentru aceste sisteme de protectie. Costurile reduse dar si eficienta acestor sistele de supraveghere conving dese ori tot mai multe persoane sa apeleze la aceste tipuri de servicii. Acest sistem de supraveghere mai precis camera de supraveghere IP este folosita de catre persoanele care prefera sa isi instaleze singur acest sistem si care doresc supravegheze in permanenta casa, biroul, depozitul dar si alte edificii importante.

Acestea sunt cateva din cele mai importante detalii ce au legatura cu sistemele de supraveghere IP. In cazul in care doresti mai multe informatii iti recomandam sa apelezi la cel mai experimentat grup de tehnici din Romania. Microtech.ro iti sta la dispozitie la orice ora si iti ofera cele mai bune sisteme de supraveghere IP la cele mai avantajoase preturi.


Categories : Prahova Tags :