Category Archives: Ploiesti

Luni dimineata, la iesirea din Ploiesti spre Bucuresti a dominat haosul. Autoritatile au închis pentru 2 luni podul de la Tatarani, pentru reabilitare. Chiar daca masura opririi circulatiei în aceasta zona a fost mediatizata intens, soferii au fost luati prin surprindere. Oamenii spun ca nu stiau de închiderea podului si nici de rutele alternative pe care ar trebui sa circule pentru a ajunge la destinatie. Masura a fost luata pentru a se putea desfasura lucrarile de largire de la doua la patru benzi de circulatie.
Traseul 30 barat nu mai ajunge pana la Tatarani. Asa ca cei care au treaba la Ploiesti, au de mers pe jos pana în Bariera Bucuresti, de unde pot lua autobuzul. Indicatoarele rutiere de avertizare privind oprirea circulatiei în zona podului de la Tatarani au fost amplasate în 16 locatii. Soferii au la dispozitie rute ocolitoare, respectiv centurile de est si vest ale orasului.

Ploiestenii care vor sa plateasca mai putin pentru a-si lasa masinile in parcarile cu plata din oras isi pot cumpara abonamente, astfel costurile vor fi reduse astfel cu 25%. De saptamana viitoare Administratia Domeniului Public si Privat Ploiesti va pune la dispozitia celor interesati abonamente pentru parcarile cu plata; aflate în administrarea acestei institutii. In contract va fi specificata perioada în care posesorii de abonamente isi vor parca masinile. In plus, locurile le vor fi rezervate. Costul unei ore de parcare la Ploiesti este în prezent de 2 lei, iar tariful nu va fi schimbat în viitorul apropiat.