In momentul in care rezolvi chestionare auto este foarte usor sa faci greseli majore chiar si atunci cand intrebarile aparent par a fi simple. Neatentia, emotiile si graba sunt unii dintre factorii cei mai importanti care pot avea repercursiuni daunatoare in ceea ce priveste procentul de promovabilitate a examenului teoretic.

Atunci cand rezolvi chestionare auto 2016 este foarte important sa ai anumite reguli pe care sa le urmezi pentru a-ti asigura sansele de obtinere a carnetului de soferi din prima incercare.
Iata cateva greseli foarte des intalnite in cazul cursantilor atunci cand sustin proba teoretica.

1. Emotiile

Probabil unul dintre cei mai importanti factori care au un cuvant de spus in rata de promovabilitate a persoanelor doritoare de carnet sunt emotiile. Acestea pot afecta grav puterea de concentrare a cursantilor facandu-i sa se piarda total in fata variantelor multiple de raspuns.

Rezolvarea a cat mai multe chestionare online poate avea un rol semnificativ si pozitiv pentru a inlatura efectul emotiilor asupra psihicului. Fiind familiarizati deja cu modurile in care se desfasoara examenul teoretic, cursantii se pot concentra cat mai bine in rezolvarea corecta a intrebarilor. Testele online simuleaza si redau intr-un mod cat mai fidel proba teoretica a examenului pentru carnetul de soferi.

2. Neatentia

Lipsa atentiei este de asemenea una dintre cele mai importante si des intalnite motive care cauzeaza neabsolvirea probei teoretice. Alegerea gresita a raspunsului sau citirea intrebarilor cu neatentie duce de cele mai multe ori la alegerea gresita a variantei de raspuns.

3. Intrebarile capcana

Variantele multiple de raspunsuri si intrebarile cu mai multe raspunsuri corecte ridica de mult ori nelamurire printre persoanele doritoare de carnet. exista si intrebari cu formulari ambigue sau mai multe variante corecte. pentru ca un cursant sa se familiarizeze cu acest gen de intrebari este indicat si recomandat ca acesta sa parcurga cat mai multe chestionare drpciv pentru a parcurge intreaga materie teoretica de legislatie si conduita in trafic.

4. Raspunsul pe ghicite

Multi cursanti, atunci cand nu stiu raspunsul sigur si corect al unei intrebari aleg la intamplare o varianta, mai exact ghicesc posibila optiune corecta. In anumite cazuri aceasta varianta poate functiona, dar de cele mai multe ori este nesigura si riscanta. Cea mai indicata procedura in cazul unei intrebari problematica este ca doritorul de carnet sa aleaga optiunea de a raspunde mai tarziu si sa citeasca cu mare atentie continutul inainte de a alege o varianta de raspuns.

5. Graba

Nu degeaba se spune ca graba strica treaba. Atunci cand cursantul se afla in examen este recomandat ca acesta sa parcurga intrebarile cu calm si rabdare fara sa se simta presant de timp sau de alti factori din exterior.

Comments are closed.

Post Navigation