Battlefield: Bad Company 2 este un joc de tip first-person shooter dezvoltat de compania suedeze EA Digital Illusion CE (DICE) si publicat de catre Electronic Arts pentru diferite platforme ca PS 3 si xBox 360 si sistemele de operare iOS si Windows. Battlefiel: Bad Company 2 este continuarea jocului Battlefiel: Bad Company si este parte din seria de jocuri Battlefield. Battlefield: Bad Company 2 a iesit pe piata in luna Martie a anului 2010.
Battlefield: Bad Company 2 este in principal un joc din gama jocurilor shooter care iti permite folosirea anumitor vehicule cum ar fi ATV-uri, APC-uri, tancuri si elicoptere. Playerului ii sunt puse la dispozitie o vairietate de arme assaltul rifles si machine guns. Acesta are abilitatea a sari, ghemui si a alerga. Ca si echipament principal in modul multi-player, jucatorul poate cara dupa el o arma principala si un pistol, iar in modul single-player doua arme principale, si desigur pe langa asta poate avea grenazi si diferite echipamente.
Un factor de interes prezent in Bad Company 2 este faptul ca jucatorul poate distruge mari parti din cladiri si mediu incojurator fie cu arma fie cu exploziv, anumiti pereti si ziduri poti fi distrusi sub presiunea ploii de gloante.
Cand vorbim de modul de a primi viata Bad Company 2 dispune de un sistem de regenare a vietii mai bun decat a da puncte de vita cum se obisnuia in vechile jocuri Battlefield.

Articole asemanatoare:

  1. eram in fata unui zid

Comments are closed.

Post Navigation