Sfarsitul lumii e doar inceputul

Posted by admin 14 October, 2011

In ziua de azi se gasesc foarte multi filozofi care pun in discutie sfarsitul lumii in 2012. Exista foarte multe teorii cu privire la acest eveniment. Toti oamenii de stiinta, geografii, astronomii si chiar istoricii au fiecare pareri diferite despre sfarsitul lumii, ceea ce ne face sa ne pierdem increderea, si sa nu stim cu adevarat ziua sfarsitului.

Una dintre aceste teorii ne spune ca sfarsitul lumii va avea loc atunci cand Asteroidul Toutatis va lovi pamantul pe 21 decembrie 2012. Altii ne spun sa nu ne facem griji fiindca nimeni nu stie cand va fi apocalipsa, si ca nu e decat o fictiune. Insa, in prezent exista multe dovezi puternice care dovedesc ca acest eveniment se va intampla.

Desigur, poti nega gandurile si ideile rele si sa fi pesimist, dar nu te poti opri fara sa te gandesti la comentariile aduse de oamenii nostri de stiinta. Sunt foarte multi experti in acest domeniu care colaboreaza reciproc si dupa ce au prezentat un raport, isi expun opiniile lor in favoarea acestui eveniment catastrofal.


Categories : National Tags :

Comments

No comments yet.


Sorry, the comment form is closed at this time.