|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Vivi_9 nou venit

Data inscrierii: 22/Feb/2008 Mesaje: 2
|
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 1:50 pm |
|
|
Vreo cateva din aceste carti l-ar interesa pe un membru de-al nostru... LucianV... nu prea mai ii activ... am sa vad daca pot sa-l fac atent sa arunce un ochi aci.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 4:35 pm |
|
|
imi pare rau, dar iarasi trebuie sa va spun "ca colega" noatra vivi si-a facut user decat pentru a posta adresele catre cartile respective. A mai facut asta si pe alte forumuri . Avand in vedere "ca cartile" sunt moca, o sa las nemodificat topicul
ps: inca un raspuns si fac 1000 de posturi  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 327
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 11:03 pm |
|
|
si eu care credeam k e mai mult interesata sa fie activa pe aici..naivitatea...eu eu sunt mai mic in posturi.. _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Sam Feb 23, 2008 1:19 am |
|
|
amu`... noi sa estem sanatosi... lasa nea Sefu` ca vin si eu tare din urma.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|