Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Virginitatea
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 4:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

Tot nu imi vine sa cred cat de raspandita e mentalitatea asta americana - "futetus et fugitus"...Eu unul nu vad virginitatea ca pe o povara, ci dimpotriva, ca pe o virtute. Personal fac parte din mica grupa de fraieri care inca mai cred in "suflet pereche", androginitate si alte tampenii d-astea. Nu sunt un maniac al "Star Treek", sa fiu disperat dupa principiul "to go where no one has gone before", ci asa cum as vrea ca Ea sa fie curata, la fel simt ca ar trebui sa fie si El. si chiar ideea puritatii in momentul casatoriei mi se pare foarte buna. sper ca aceasta va fi o discutie libera, fara timiditati. Voi ce parere aveti? E o aberatie sa ai doar un partener sau e mai bun "the american orgy dream"?
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 10:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

Ooo, dar nu va inghesuiti sa raspundeti! Laughing Nu m-am gandit niciodata prea serios la chestia asta. Ar fi avantaje si dezavantaje in a fi virgin pana la casatorie. Aaa, daca dupa 2 luni de casatorie divortezi, ce faci? "Te-ai pastrat" de pomana daca nu era EA.

Nu m-ar deranja sa fie virgina tipa, ca... ne-am descurca noi, dar daca n-ar fi virgina... pai... ne-am descurca si mai bine Cool

Oricum, fiecare cu socotelile lui. Important e sa nu se raspandeasca fenomenul dezvirginarii la varste fragede. Rolling Eyes
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 11:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

s-o luam altfel...daca ai intalni a fata care sa-ti placa mult d.p.v. fizic si ea ar fi dispusa sa "faceti treaba" ...tu refuzi si zici ca te pastrezi pt . casatorie? Wink . Sa zicem ca astepti pana la 30 de ani.... sa te insori si apoi iti dai seama ca nu va potriviviti "la pat" , ce o sa faci?
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 11:46 pm  Raspunde cu citat (quote)

Eu chiar am facut asta, dar nu ca sa ma pastrez pentru casatorie, ci pentru ca, pur si simplu, nu voiam. Si nu te pui cu incapatanarea mea! Laughing
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 1:12 am  Raspunde cu citat (quote)

si eu patit la fel tudor...banuiesti tu despre ce e vorba, cu toate ca pare incredibil...
nu cred ca dupa 2 luni divortezi...asta daca te casatoresti la cateva saptamani dupa ce ai cunoscut persoana respectiva...dar daca stai cu ea 2-3 ani si abia apoui te casatoresti, nu cred ca divortul ar fi o posibilitate prea curanda.
aa, si daca as intalni o tipa faina fizic, si ea ar vrea...daca ar fi dupa multa vreme de relatie, sper sa accepte sa mai asteptam (cu toate ca viata de zi cu zi a demonstrat ca libidoul feminin e de-a dreptul...)..iar daca ea vrea fapte dupa o scruta perioada inseamna ca e - scuze, dar asa cred - cam curva. Parerea mea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:05 am  Raspunde cu citat (quote)

wow...dar nu mi-ai raspuns la intrebare !!! sa zicem ca te pastrezi pentru nopatea nuntii si apoi iti dai seama ca nu te potrivesti la pat cu aleasa ta ! atunci ce o sa faci?
Eu zic sa incerci! Si daca nu iti place ...atunci sa faci o pauza pana la casatorie ! Sincer mie nu-mi vine sa cred ca mai exista baieti care vor sa se pastreze.... Evil or Very Mad ..Eu cred ca ti-e frica de primul pas si e normal, dar totusi nu zice nimeni acum sa ti-o tragi in fiecare zi cu alta, dar nici sa stai precum calugarul toata viata asteptand femeia perfecta !
Atat fetele cat si baietii au nevoile lor, nu pot sa-mi imaginez cum sa stai impreuna cu cineva vreo 2-3 ani( asa cum zici tu) ...si in acesta perioada sa nu simtiti nevoia sa faceti "dragoste" Laughing
Nu face tu fetele curve pentru ca ai mentalitatea strabunicului ! Si strabunicu a bagat-o pe strabunica in sura cu mult inainte nuntii Laughing .
Sper ca nu te-ai suparat pe mine, eu incerc doar sa-ti explic ca modul tau de gandire e gresit !
Vazusem ca esti impotriva conceptiei din Americam Pie 5 , dar din cate imi aduc aminte pana la urma totul s-a terminat cu bine : Baiatul ala a asteptat-o pe prietena lui care nu era pregatita ! Ar fi pacat sa te astepte si pe tine o fata vreo 2 -3 ani sau poate mai mult..pentru ca nu esti pregatit !
Mai esti si rocker...apai daca eram rocker faceam numai orgii !!! Laughing
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 12:47 pm  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
wow...dar nu mi-ai raspuns la intrebare !!! sa zicem ca te pastrezi pentru nopatea nuntii si apoi iti dai seama ca nu te potrivesti la pat cu aleasa ta ! atunci ce o sa faci?

asta nu ar conta. ea ar putea sa fie si frigida sau sa nu poate sa aibe copii. Nu ar conta ptr mine asta, atata timp cat o iubesc. Si daca ar ajunge paralizata in urma vreunui accident, doamne fereste, eu tot as ramane cu ea, daca as iubi acea persoana cu adevarat. iar daca te casatoresti, inseamna ca simti intr-adevar dragoste.
Nu mi-e frica de primul pas. Doar ca vreau sa fac pasi numai pe o carere. Nu vreau sa bat muntii.
Domnu' Sef a scris:
Nu face tu fetele curve pentru ca ai mentalitatea strabunicului ! Si strabunicu a bagat-o pe strabunica in sura cu mult inainte nuntii

Ei, cu unele mici exceptii, neamul meu s-a abatut de la regula asta. Stiu ca pare ciudat, dar chiar asa e. Si nu familia mi-a creat aceasta opinie, ci eu insumi am simtit-o. Si inca ceva: cunosc o pereche care a stat 6 sau 7 ani impreuna si nu au facut nimica. S-au casatorit virgini. Si acuma sunt bine sanatosi, cu copil. Si sunt oameni ca mine, ca tine, ca oricare altul. Si nu sunt nici membrii ai vreunei secte puritane.
Mei, pana la urma, daca tipul ala din american pie 5 a ramas toata viata cu tipa aia, nu e de condamnat. Dar daca dupa aia a schimbat macazul..
Domnu' Sef a scris:
Mai esti si rocker...apai daca eram rocker faceam numai orgii !!!

Tocmai asta nu imi place. Sunt si oameni care asculta metal greu, au pleata si barba, dar sunt mai inocenti ca multi alti semeni. Nu-i vina mea ca imi place chitara electrica...

Aaa, si stai linistit nu m-am suparat pe tine ptr ceea ce ai spus, dimpotriva imi place cand cineva are o idee contrara ideii mele.Smile
Sus
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 1:40 pm  Raspunde cu citat (quote)

wow ma mira faptul ca mai exista baieti care vor fete virgine, majoritate vor altceva.Chiar imi aduc aminte de un tip ce ne-a zis la mai multe fete acum vreo 4 ani, ca a fi virgina e o rusine, si totusi eram clasa a 7 pe-atunci. Oricum in ziua de azi majoritatea fetelor poarta in ziua nunti rochie alba,doar ca e rochie de mireasa, uitand ca albul e puritate si sa fim seriosi nu am mai auzit de mult ca o fata sa fie virgina cand se marita, asta daca nu se marita pana in 20 de ani.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 3:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

eh, uite...cunosc eu...23 de ani inca era pura...deci se poate
Sus
Anathema
membru
membru

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 9:09 pm  Raspunde cu citat (quote)

logic ca se poate, dar asta se intalneste foarte rar.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 9:14 pm  Raspunde cu citat (quote)

si e de bine sau de rau?
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 9:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

În mod surprinzător, încă de bine.
Anathema
membru
membru

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 9:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

LucianV a scris:
si e de bine sau de rau?

hmmm...asta e o intrebare grea, pentru mine intr-un fel e de rau fiindca se pierde toata semnificatia casatoriei, adica chiar nu se mai tine cont in ziua de azi de asta, si totusi este un pacat .Dar daca ii spun unui baiat ca vreau sa ma marit virgina, nu sta nici 2 zile cu mine..
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 9:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

Nu ne băga pe toți în aceeași oală. Laughing
Desigur, chestia asta e cu dus și-ntors. Deși multe persoane din ziua de azi au uitat semnificația conceptului de virginitate, încă mai există o mică parte care "se păstrează" pentru căsătorie. De-aici și conflictele datorate incompatibilităților. Câteodată, evident că se mai găsesc două persoane de aceeași părere, fie ea bună, fie ea rea. Totuși, lucrul acesta se întâmplă destul de rar.
Anathema
membru
membru

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 9:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu-mi spune mie, ca nu te-ai speria daca prietena ta te-ar spune ca vrea sa se marite virgina Smile

Ultima modificare efectuata de catre Anathema la Dum Ian 07, 2007 9:48 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare
Pagina 1 din 5

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum