| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:54 pm |
|
|
livi, te invit sa propui tu un alt subiect "mai interesant"...eu unul am considerat asta ca fiind o problema actuala, o "dilema" a zilelor noastre..daca nu te intereseaza, nu te baga...
sefu, nu era vorba doar de baieti, ci de mentalitatea de azi, in general...uite, am auzit pareri interesante... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|
|
 |
Koze nou venit

Data inscrierii: 10/Ian/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 7:20 pm |
|
|
Salut.. ar mai fi o discutie legata de virginitate... daca intr-o relatiei partenerii se decid sa faca "marele pas" (in ziua de azi se pare ca nu mai e asa "mare"), iar unul dintre ei nu mai este virgin.. cum s-ar simti fata virgina stiind ca partenerul nu este, si viceversa... oare nu ne mintim gandindu-ne la acel ideal ca ambii sa fie virgini (si chiar daca se intampla asa prima data, daca schimbi partenera/-ul tot ai putea sa ajungi in situatia de mai sus).. oare nu ne dorim sa avem un astfel de avantaj in fatza celuilalt? ...mai auzeam ca daca un baiat, virgin fiind, ajunge in patul unei tipe cu experiente anterioare, este pampalau, pe cand un ideal ar fi ca baiatul cu experiente anterioare sa aiba parte de o virgina, deoarece ar stii cum sa faca momentul cat mai placut pentru ea... hmm, ce parere aveti..? _________________ "Te lupti cu vise? Te certi cu umbre? Te misti ca intr-un somn adanc? Timpul a trecut. Viata ti s-a luat. Te-ai amarat cu fleacuri, Esti victima nesabuintei tale." |
|
|
|
 |

|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 8:48 pm |
|
|
daca intre ei e iubirea adevarata, nu cred ca e o diferenta intre placearea foarte mare (hai nu orgasm) si orgasm multiplu...e minunea ca s-ar avea...asta cred eu...bine, preferabil ar fi sa nu mai schimbi partenera, ca atunci va fi sex, nu dragoste...deh, asta e, sunt fraier, cred in "suflete pereche"...
oricum, respect orice alta opinie, cu toate ca nu cred ca as fi de acord..asa ca nu sariti la gatul meu _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
patti113 nou venit

Data inscrierii: 09/Apr/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Lun Apr 09, 2007 10:24 pm |
|
|
cruel intentions era filmu..asta k sa-mi aduk si yo contributia la topic, d altfel km aiurea  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Apr 10, 2007 3:21 pm |
|
|
Si ce contributie ti-ai adus!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
patti113 nou venit

Data inscrierii: 09/Apr/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar Apr 10, 2007 3:50 pm |
|
|
asa topik,asa contributie ...enjoy the talk, guyz! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 10, 2007 6:03 pm |
|
|
adevarul ca a fost unul dintre cele mai idioate topicuri si nu s-a ajuns la nici o concluzie. In fine..eu raman la ce am zis pana acum ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |

|
Trimis: Mar Apr 10, 2007 9:19 pm |
|
|
de ce a fost idiot?
nu cred că e nicio rușine să discuție despre acest lucru.
e o problemă actuală, care trebuie dezbătută.
de ce nu faci tu un topic interesant? _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Apr 11, 2007 2:01 pm |
|
|
mai exista si topicuri interesante, dar nu pentru tine ! Trebuie s amai stiu si sa radem de exemplu... Mi s-a parut idiot pentru ca nu s-a ajuns la nici o concluzie..fiecare o tine pe a lui si conceptiile nu pot fi schimbate ! Ca sa fiu ontopic: te-am vazut prin oras cu prietena..vezi ca nu cumva sa faci sex inainte sa te insori cu ea  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Apr 14, 2007 12:19 pm |
|
|
Da` io nu inteleg. Trebuie neaparat sa se ajunga imediat la o concluzie. Atata timp cat aici se discuta, mai mult mai putin intens si nu afecteaza pe nimeni ceea ce se scrie aici, nu vad niciun motiv pt care ar trebui catalogat drept "idiot" topicu` asta. Da` asta-i doar parerea mea.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Apr 14, 2007 8:18 pm |
|
|
ok , poate am exagerat ! Uite ca s afie totul bine, trag eu o concluzie :fiecare face ce vrea ! Unor persoane le place distractia...fac sex cu tot ce prind ,
altele sunt mai serioase ...fac sex decat cu iubitul/iubita decat dupa o anumita perioada de timp, cand se simte pregatit/pregatita si mai exista o categorie care asteapta sa-si gaseasca sufletul pereche, se casatoresc si abia atunci fac sex/dragoste , dar nu e nici atunci obligatoriu
SA FIM CU TOTII SANATOSI ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 1:59 pm |
|
|
Acum si pururea si in vevii vecilor, Amin!
Multumim Dom` Sef pentru concluzie!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 37
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 3:09 pm |
|
|
destul de complicat dar ar trebui adaptat de la caz la caz.insa.parerea mea este ca o consiliere psihologica inaintea inceperii vietii sexuale,mai ales pentru femeie,ar fi necesar.de ce?in activitatea mea,am intalnit extrem de multe femei care au confundat iubirea cu posesia sau atasamentul(manifestate de unul dintre parteneri) si atunci cand sotul satul,plictisit sau din diverse motive si-au luat talpasita sotia a cazut in depresie.frecvent acest aspect apare la femeia care s-a casatorit cu barbatul cu care si-a inceput viata sexuala.parerea mea este ca ambii parteneri ar trebui sa aibe si alte relatii in antecedente,sa cunoasca caractere si situatii.iar inaintea casatoriei sa existe o perioada de convietuire si autoanaliza.
din nefericire confuzia iubirii,atasamentul,banii,teama neputintei supravietuirii fara celalalt a dus la manifestari neadecvate in familii,suprasolicitare nervoasa si cresterea ratei divorturilor. |
|
|
|
 |
|