| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:19 pm |
|
|
| LucianV a scris: | anathema, iti raspund printr-un citat din Shakespeare: "femeile, refuza din gura, ceea ce ar vrea din toata inima sa li se impuna a primi"...ce zici?  |
Touche! And Shakespeare saves the day, once again. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:37 pm |
|
|
poate stia ce dansul ceva, neica Shakespeare... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:43 pm |
|
|
am si eu o intrebare pentru cei care sustin sus si tare ca ei vor sa ramana virgini pana in ziua nuntii..cate relatii serioase ati avut voi pana la aceasta varsta?...pentru ca nu zic...fiecare cu principiile lui...dar ce ne facem cu reactiile corpului nostru....fetele isi pot stapanii mai bine hormonii,dar pentru un baiat cred ca este mai greu sa faca acest lucru...sa-mi spuneti baieti nu v-a tentat niciodata sa gustati din fructul interzis?  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:48 pm |
|
|
Uh, nu-i că n-am gustat. M-a tentat, am încercat, mi-a plăcut. Însă, spre deosebire de majoritatea, n-am făcut o "carieră" psihică din asta. Și nici nu mă mândresc cu lucrul ăsta.
Oricum, nu-i vorba de câte relații serioase ai avut până la ora actuală dacă ești virgin. O relație serioasă nu se bazează neaparat pe sex.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:55 pm |
|
|
are dreptate Niraen, o relatie serioasa nu necesita neaparat sex.
da, am avut ocazia, dar nu am vrut. nu oricand merge sa faci dragoste. trebuie o comuniune perfecta a sufletelor. eu unul asta am simtit. _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:59 pm |
|
|
Intervin si eu cu niste comentarii.
1. DA, majoritatea fetelor care sunt virgine in ziua nuntii sunt ori foarte tinere, ori urate, ori in vreo secta. Cu atat mai mult ar trebui sa le respectam pe cele putine care fac asta din propria convingere.
2. Nu e vorba de cat de multe sau cat de putine relatii ai avut. Daca chiar vrei sa nu mergi mai departe cu cineva, nu mergi, si gata! (din punctul meu de vedere, pana la sex sunt muuulte de experimentat) _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:00 pm |
|
|
Hmmmmm.....depinde ce intelegi tu prin serios...dar eu inteleg sa fii compatibil la tot...gandire,aspiratii,gusturi..si inclusiv potrivirea din punct de vedere sexual...parerea mea este ca trebuie sa fie o legatura atat spirituala cat si una fizica,o completare a celor doua...eu una nu as putea trai cu cineva numai pentru ca ma stimuleaza numai din punct de vedere intelectual...dar asta este doar parerea mea ...fiecare hotaraste singur cum isi traieste viata si cat de mult si in ce fel vrea sa se bucure de ea  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:10 pm |
|
|
probabil sunt multe lucruri, dar cele mai importante sunt dragostea si increderea, care fara ele o relatie deja e innecata. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:11 pm |
|
|
| Anathema a scris: | | probabil sunt multe lucruri, dar cele mai importante sunt dragostea si increderea, care fara ele o relatie deja e innecata. |
Foarte adevărat. Îmi place cum gândești.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:17 pm |
|
|
a..da...e dragoste...e incredere...e intelegere...trece o luna..trec doua.. opt . Nu credeti ca e timpul pentru pasul urmator?  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:19 pm |
|
|
exista un cuplu in germania care la 65 de ani erau amandoi copii mari...asta ptr ca ea nu putea...de fiecare data cand venea un moment, ei ii aparea in minte imaginea lu ma-sa care-i zicea ca nu-i frumos...si ea nu putea...iar sotul ei i-a respectat decizia, si a iubit-o si uite-i la 65 de ani...niciodata nu e nevoie neaparat de "urmatorul pas" _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:19 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | a..da...e dragoste...e incredere...e intelegere...trece o luna..trec doua.. opt . Nu credeti ca e timpul pentru pasul urmator?  |
Nu-i obligatoriu.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 12:02 am |
|
|
pai da ca de obicei cam asa e dupa 8 luni pasu urmator, iar dupa 9 luni iti da papucii, dar bineinteles sunt si cazuri fericite  _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 12:03 am |
|
|
| Anathema a scris: | dar bineinteles sunt si cazuri fericite  |
Destul de rare, ce-i drept.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 12:09 am |
|
|
bullshit . iti spun eu ca nu sta nimeni 8 luni cu tine ca sa ti-o traga si apoi sa-ti dea papucii ! scuza-mi expresia . am spus pasul asta vine dupa incredere, intelege..etc . De ce ti-ar da papucii? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|