Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Vin sarbatorile si in Ploiesti

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Noi 23, 2006 10:23 pm  Raspunde cu citat (quote)

Autoritatile municipiului Ploiesti au inceput pregatirile pentru sarbatorile de iarna:ca in fiecare an, 18,3 km de instalatii cu mii de beculete colorate vor lumina orasul, 11 brazi vor fi distribuiti in diverse zone ale orasului, iar copiii se vor putea bucura si ei de Oraselul copiilor ...deschiderea oficiala va fi facuta de catre ambasadorul Frantei in Romania, pe data de 4 decembrie
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 8:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

trebuie sa recunoastem ca in fiecare iarna orasul arata binisor, parca simti ca vin sarbatorile. Brad urias in centru o sa mai avem? La brad acolo faceam eu poze cu gagicile cand eram mai tanar Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 8:51 pm  Raspunde cu citat (quote)

Bineinteles ca o sa fie si bradul mare din centru...e adevarat ca e frumos de sarbatori...mai ales cand le petreci cu o persoana draga Wink si cu familia...si in magazine e atmosfera de sarbatoare..si multe lucruri de cumparat...bani sa avem Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

lizuk22 a scris:
Bineinteles ca o sa fie si bradul mare din centru...e adevarat ca e frumos de sarbatori...mai ales cand le petreci cu o persoana draga Wink si cu familia...si in magazine e atmosfera de sarbatoare..si multe lucruri de cumparat...bani sa avem Laughing

Corect, aici ai dreptate. Banii să existe și ei, da' în rest o sa fie distracție. For Heaven's sake, it's the Christmas spirit! Și d-abia aștept boracii ăia care dau cu pocnitori în tine de-ți iee auzu' și te chiorăsc. Weeee...
livi
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 6:49 pm  Raspunde cu citat (quote)

Corect, aici ai dreptate. Banii să existe și ei, da' în rest o sa fie distracție. For Heaven's sake, it's the Christmas spirit! Și d-abia aștept boracii ăia care dau cu pocnitori în tine de-ți iee auzu' și te chiorăsc. Weeee...
Daca e ceva care sa nu-mi placa acu de sarbatori sunt tocmai acei boraci care nu prea au ce face si dau cu petarde!Si unde mai pui ca mai sunt unii care mai fac si glume si iti baga petarda exact in buzunar...Dar sa trecem si peste asta si sa ne bucuram ca doar vine Cracinul!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 5:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

pai anul asta poti sta fara griji . O noua lege interzice folosirea petardelor, din cate am inteles eu, nici de revelion nu mai avem voie cu petarde si de data asta se lasa cu dosar penal si o amenda barosana atat pentru cei care le utilizeaza cat si pentru comercianti . Asta mi se pare un lucru bun, o gramada de copii s-au ales cu "ochii scosi" din cauza petardelor . Eu unul in fiecare an de revelion imi cumpar o singura petarda, dar barosana...dinamita..si aia e Wink . Cred ca o sa se comercializeze decat artificii..nu stiu exact , cine cunoaste mai bine situatia , sa ma lamureasca Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum