| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 10:29 pm |
|
|
In dimineata zilei de astazi,23.11.2006,intr-o parcare din PLoiesti a fost gasita o punga plina cu zeci de milioane de lei...cel care a gasit banii s-a dus repede la politie sa restituie banii...in sacosa nu erau nici un fel de acte de identitate...acum se asteapta sa apara posesorul banilor..in caz ca nu cere nimeni acesti bani,ei vor revenii trezoreriei statului...ce gluma sinistra...eu una as fi pastrat banii  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 8:50 pm |
|
|
si chiar daca ii cere, oare cum doveste ca sunt ai lui? eu zic ca o sa se inbogateasca statul cu cateva milioane.  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 9:32 pm |
|
|
| Haralambie a scris: | si chiar daca ii cere, oare cum doveste ca sunt ai lui? eu zic ca o sa se inbogateasca statul cu cateva milioane.  |
Nuuuu...! Chiar crezi?  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:05 pm |
|
|
bate-ma si tot nu as crede ca asa ceva s-ar intampla in ploiesti...si prin absurd...daca ar fi o suma care nu poate fi revendicata de nimeni, de ce sa nu fie donata bibliotecii judetene sau vreunei familii nevoiase?... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 940 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:29 pm |
|
|
Si chiar de-ar veni cineva sa o revendice, si chiar de-ar veni cu acte doveditoare, tot degeaba. Tot la trezorerie intra, pt ca sunt cateva milioane, si sunt folositori dom`le. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 10:07 pm |
|
|
oh, da - dreptatea romaneasca! unde esti tu, tepes, doamne?.... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|