| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Joi Oct 19, 2006 10:33 pm |
|
|
sa va spun cateva din lucrurile care imi plac si mie: sa citesc(cu toate ca spre rusinea mea nu prea am mai apucat in ultimul timp)...cartile mele preferate sunt Shogun si Nobila Casa de James Clavell(carti cu si despre traditii si obiceiuri japoneze)...poate ati vazut si voi filmul...dar cartea e mai tare ......mai imi place sa ma plimb f mult...daca se poate cu iubitul meu cel simpatic ...si altceva ....sa tai frunza la caini cat de mult este posibil..ca tot romanul de altfel(glumeam acum ) |
|
|
|
 |
|
|
 |
Liana nou venit

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 9:30 pm |
|
|
| pai si mie imi place sa citesc,consider ca e si asta o modalitate placuta de a-ti petrece timpul liber. O super carte ar fi "Pe aripile vantului",care ca si filmul mi-a placut extraordinar de mult. Desigur ca si "La rascruce de vanturi" sau"Torente" sunt extraordinare...nu-mi plac insa scriitorii romani,nu stiu sa explic prea bine de ce mi se par prea pesimisti,au o viziune asupra vietii si a dragostei atat de sumbra incat te deprima dupa primele pagini..cum ar fi Camil Petrescu,sau Liviu Rebreanu. Muzica este alt hobby de-al meu,daca nu ascult muzica in timp ce scriu,invat,fac ordine prin casa nu ma simt bine. Si inca ceva ce mai imi place sa fac este sa colectionez versuri de la melodiile mele preferate.Cam atat... |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1078 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 10:24 pm |
|
|
si mie imi placea sa citesc, cred ca inca imi place , dar de cand a aparut internetul nu prea am mai deschis nici macar cartile de curs de la facultate  |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 9:50 pm |
|
|
cat tot veni vorba de literatura...o carte putin mediatizata este Intoarcerea din rai, de Mircea Eliade...pentru mine unul are o valoarea foarte mare...e cartea care m-a schimbat...."hai, pavel, sunt multe stele pe cer..." _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 4:35 pm |
|
|
din pacate romanul nu mai stie sa scrie si sa citeasca....cum sa puna mana pe o carte?
imi plac cartile despre spiritualitate....cartea mea de suflet ramane "Profetiile de la Celestine".ultima care mi-a alinat sufletul este "Ucenicul lui IiSUS CHRISTOS" de Sotirios Crotos. |
|
|
|
 |
Niraen rilăuded nou venit

Data inscrierii: 26/Sep/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:29 am |
|
|
@mihaelag: Weeeeeird.
Apăi și mie-mi place să citesc. Ori îmi citesc blogul ca prostul ori recitesc "Amintiri despre viitor" de Dankien. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 3:16 pm |
|
|
| Niraen rilăuded a scris: | @mihaelag: Weeeeeird.
Apăi și mie-mi place să citesc. Ori îmi citesc blogul ca prostul ori recitesc "Amintiri despre viitor" de Dankien. |
credeam ca ai ceva in mod special cu persoana mea,caci te legi de tot ce scriu eu...insa cred ca ai ceva cu toata lumea...
ce ti-a facut omul ala de nu-i citesti bine numele?
Amintiri despre viitor - Erich Von Daniken
Eric Von Daniken este un scriitor extraordinar...cu el ce ai? |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 936 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 2:21 pm |
|
|
Mi se pare mie sau neica Niraen nu s-a luat absolut deloc de mos Daniken asta? Si nu cred ca tot romanul nu stie sa scrie si sa citeasca. Doar daca unei parti din populatie nu-i place sa faca un lucru (eu nu intru in categoria alora care nu stiu sa citeasca si sa scrie), asta nu inseamna ca tre` sa-i bagi pe toti in aceeasi oala.
In fine... mie imi place sa ascult muzica, sa urmaresc filme bune, sa ma plimb, sa ma distrez si sa ma documentez tot timpu` despre masini.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Magdala nou venit

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 42 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Iul 26, 2008 7:08 pm |
|
|
Ce-mi place mie... Pai imi place mult sa ma plimb prin Ploiesti, mai ales vara dupa ce ploua. Imi plac casele vechi si sunt cateva care pe care le ador... Imi place sa ascult muzica, de fapt cred sunt dependenta. Imi place sa citesc, imi plac filmele bune, imi plac oamenii... Imi place jobul meu. Imi place sa vorbesc, vorbesc mult, imi place sa cant. Imi place un parfum anume, imi place rosul si ador sa merg la Doroftei Pub...  _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 372
|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 9:42 am |
|
|
Imi place sa ma plimb ascultand muzica..imi place sa stau si sa vegetez(bineinteles sa si dorm)..imi place sa citesc presa zilnic si sa ma uit la stiri..imi place handbalul..despre activitatile intelectuale fac parte dintre specimenele care ,cateodata, ma mai si distrez la scoala(nu o vad ca pe o napasta asupra tinerilor ) _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 7:08 pm |
|
|
| sinel a scris: | ... ma mai si distrez la scoala(nu o vad ca pe o napasta asupra tinerilor ) |
Ptiu drace, bata-te-ar guzgaurii cu lopata peste dinti... Tu, un adolescent al secolului XXI sau spui asa ceva... Piei Satana!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 10:04 am |
|
|
nu rade domnu' Adelin pentru ca si eu pe cand eram student ma distram la scoala. Ma rog..in fata facultatii sau pe hol sau la hipodrom la un biliard. Totusi cand plecam de acasa tot la scoala se numea ca plec  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 9:59 pm |
|
|
Intr-adevar... frumoasa activitati educationale... da` oricum, la tine fu` frumos. Ai terminat cu bine. Esti inginer acu`.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Aug 11, 2008 2:01 am |
|
|
deci ce inseamna asta mai exact : dragi studenti, nu mergeti la cursuri si mai ales nu mergeti la seminarii si laboratoar. In schimb pierdeti timpul prin fata facultatii uitandu-va dupa fetite si cheltuiti-va banii prin barurile din apropierea sau la biliard la hipodrom . Facand aceste lucruri aveti sanse sa terinai facultatea, dar e posibil sa va termine si dansa pe voi  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Aug 11, 2008 3:14 pm |
|
|
Da` mai stii ca cica e o vorba... sa nu faci ce face popa... sa faci ce zice popa  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|