Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Long live rock!
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Muzica
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 21, 2006 12:12 am  Raspunde cu citat (quote)

Ascultați rock? Dacă da, ce genuri de rock sau ce trupe?
Mie, unul îmi place black-ul, dark-ul, metal, symphonic metal, etc. (mă rog, pe lângă astea mai ascult folk, jazz, clasică).

PS: Repet aici:
- fără războaie manele-rock; ambele părți vor primi câte una bucată ban.

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 21, 2006 11:10 am  Raspunde cu citat (quote)

eu ascul foarte rar rock, cand ma mai plictisesc de rap. Atunci cand ascult rock prefer Linkin Park , POD, Papa Roach ..formatii de genul asta !
ps:
traiasca maneaua ....sa moara rock-ul Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 21, 2006 1:44 pm  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:

ps:
traiasca maneaua ....sa moara rock-ul Laughing

Dude, you DID not say that! Evil or Very Mad Laughing
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 6:22 pm  Raspunde cu citat (quote)

Lasand la o parte acest conflict pe care nu pot sa-l numesc dintre manelisti si rock-eri (eu fiind un fel de om mai "special", care asculta foarte des aceste genuri de muzica), tre` sa spun ca ascult asa: tot acelasi lucru pe care il asculta si bunul meu prieten Niraen, mai putin HAGGARD pt ca inca nu vrea sa-mi fac si mie un sidi cu frumoasa trupa. Acestea fiind spuse, nu mai am de zis decat un singur lucru:"Alex fa-mi sidiu, ca altfel io plang ma Confused!"

----------------
Edit de la Niraen: Poți să plângi cât oi plânge. Tot nu te iert pentru sh-ul ăla. Apropo, pentru chestii personale exista MP adicătălea mesaj privat. See? Privat.

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 9:10 pm  Raspunde cu citat (quote)

Nu se poate trece cu vederea muzica e o calitate suerioara a celor de la Therion - metal + muzica simpfonica... Negura Bunget este o muzica care emana o spiritualita pur transilvaneana...mai avem si noi Iris, Pheonix, mai nou trooper, dar care s-a stricat cu electricul mamei lor...versurile scrise de vlad in piesele de la agathodaimon sunt geniale, piese precum sfintit cu roua suferintii sau stindardul blasfemiei sunt de rezistenta:)...asta e rockul romanesc...iertare daca am scapat ceva...
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Dec 08, 2006 8:59 pm  Raspunde cu citat (quote)

si eu ascult rock, nu stiu cum mi-am injectat genul acesta de muzica , dar il ador Very Happy .
Apropo de Therion, concert 9 decembrie,Bucuresti.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
basslayer
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Dec 13, 2006 1:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

Hai sal'tare. Io-s nitzel cam batran pentru genul asta de activitate dar am nevoie de ajutor si de aceea vi-l cer. Daca stiti trupe de rock pe-aci prin oras(Ploiesti adik), eventual cu membri ceva mai in varsta de 20 ani, va rog sa-mi faceti si mie legatura cu ei. Cant cu bass-ul si n-am mai activat intr-o trupa cam de mult, am nevoie sa ma dezmortesc putin.

apropo de ce v-am rugat mai sus... bass_player_ph@yahoo.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Dec 13, 2006 8:09 pm  Raspunde cu citat (quote)

sa iti dau exemplu in momentul asta, de o formatie dupa cerintelel tale, asa nu stiu, majoritatea au basist, dar daca aflu ceva te anunt.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
basslayer
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Dec 14, 2006 10:55 am  Raspunde cu citat (quote)

Anathema a scris:
sa iti dau exemplu in momentul asta, de o formatie dupa cerintelel tale, asa nu stiu, majoritatea au basist, dar daca aflu ceva te anunt.

Multam de oferta. Astept raspuns.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Joi Dec 14, 2006 9:27 pm  Raspunde cu citat (quote)

bassplayer - uite "knuclehead"...il cunosc pe robert (magicianul)...e tobosarul...e singura trupa mai acatari din oras...cel putin, din cele pe care le stiu si care au ceva vechime...mai bine treci prin delvechio duminica dupa 7....Smile....
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Dec 14, 2006 9:36 pm  Raspunde cu citat (quote)

cred ca il cunosc din vedere pe "magicianul" asta Wink . E din UPG? De Side Effects ( Efecte Secundare) a auzit cineva? Very Happy
Sus
basslayer
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 3:21 am  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
cred ca il cunosc din vedere pe "magicianul" asta Wink . E din UPG? De Side Effects ( Efecte Secundare) a auzit cineva? Very Happy

da si tu un YM unde-i pot gasi pe baietii astia...mine is bass_player_ph
Sus
basslayer
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 3:23 am  Raspunde cu citat (quote)

LucianV a scris:
bassplayer - uite "knuclehead"...il cunosc pe robert (magicianul)...e tobosarul...e singura trupa mai acatari din oras...cel putin, din cele pe care le stiu si care au ceva vechime...mai bine treci prin delvechio duminica dupa 7....Smile....

ce este acest delvechio si unde...?
Sus
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 5:58 pm  Raspunde cu citat (quote)

da, robert e din UPG....pai delvechio e pe bulevard, dupa sediul politiei comunitare, pana in policlinica cu plata...ideea e ca de vre 2 sapt nu am mai dat de robert prin del...tu vino:)
Sus
basslayer
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 12:45 am  Raspunde cu citat (quote)

LucianV a scris:
da, robert e din UPG....pai delvechio e pe bulevard, dupa sediul politiei comunitare, pana in policlinica cu plata...ideea e ca de vre 2 sapt nu am mai dat de robert prin del...tu vino:)

sorry I didn't make it to delvechio, i did some nasty overtime at work... :?

sunt liber luni, marti si miercuri, poate stabilesti un "meeting" cu mai multi cantatori in una din aceste zile... Wink
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Muzica Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum