| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 10:39 pm |
|
|
Ne apropiem cu pasi repezi de intrarea in Uniunea Europeana. Dar oare suntem pregatiti? Este ploiesti un oras european?
Primul pas a fost reabilitarea , respectiv largirea strazilor ploiestene , asta mi s-a parut un lucru foarte bun. Si stiti ce m-a mirat foaste mult? Ca s-a facut treaba relativ repede. Acum ramane de vazut daca este treaba de calitate  |
|
|
|
 |
|
|
 |
ramses nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Sam Oct 21, 2006 11:28 pm |
|
|
eu ma intreb cum putem sa intram noi in UE cand exista atata hotie la nivelul politicienilor pacat ca ei fac ce vor cu bani nostri si nu-i trrage nimeni la raspundere |
|
|
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:17 am |
|
|
nu stiu , dar se pare ca o sa intram! oare dupa vreo 3 luni de la intrare o sa ramana Romania goala?
Eu cred ca prima problema care ar trebui rezolvata inainte de aderare ( vorbesc de toata Romania, nu numai de Ploiesti) este educarea populatiei.
Cine a iesit macar o data din tara stie despre ce vorbesc  |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 11:45 am |
|
|
| Zilele trecute am auzit o stire privitoare la un lucru bun care cica l-ar aduce integrarea in UE...si anume ca se va da tonul unei noi politici a creditarii, pentru ca se va deschide accesul catre bancile straine. ...adica se vor acorda mai multe surse de finantare in domeniul imobiliar...acum nu stiu daca este vorba de inca una din multe promisiuni menite sa mai pacaleasca inca o data romanul de rand ..sa-l ajute sa fie mai increzator in integrarea in Uniune...eu una nu sunt deloc convinsa de multitudine de lucruri bune care le promit guvernantii nostrii... |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 10:20 am |
|
|
Marea Britanie deja sa gandeaste sa limiteze numarul de romani si bulgari cu drept de munca acolo. Pai va dati seama...o sa plece toata Romania!  |
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 8:25 pm |
|
|
oare acesta intrare in Uniunea Europeana va aduce ceva investitori straini in Ploiesti? Eu cred ca da, pentru ca strainilor le place sa-si faca afacerile in Romania: treaba buna pe putini bani sau cel putin asa ar trebui sa fie , pentru treaba buna nu pot garanta. |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 5:20 pm |
|
|
pai daca ne uitam la investitile care s-au mai facut prin oras putem observa ca toate au in spate straini : noul mall , balif city ..hmm ce mai e?  |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 6:26 pm |
|
|
largirea strazilor nu este un motiv de fericire, iar asta din cauza modului in care se face...trotuarul devine un loc in care iti poti exersa abilitatile in gimnastica, mai exact in cum sa mergi pe barna...uneori nici in sir indian nu se poate merge pe acele trotuare...ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt taiati copacii (exemplu: strada Take Ionescu [de la hotel Central spre biserica Sf. Imparati])...oricum, Ploiestiul nu cred ca va fi prea curand un oras european...orasul nostru nu mai are niciun centru vechi (apropo, in cinstea americanilor care ne-au distrus orasul in 1944, la gradina Cismigiului, in Bucuresti, s-a ridicat un monument comemorativ - chiar atat de idioti om fi???)...iar ultimile monumente istorice sunbt si ele intr-o stare avansata de degradare...in plus, orasul are clar un aspect comunist, cu o arhitectura de-a dreptul oribila...ca sa nu mai vorbim de lipsa unor centre culturale...orasul este mort din punct de vedere cultural...iar despre mentalitatea locuitorilor nici nu mai e nevoie sa vorbesc... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:32 pm |
|
|
largirea strazilor este un motiv de fericire - pentru soferi , in plus mie nu se par prea mici trotuarele . Decat aglomeratie pe strazi, mai bine trotuare mai inguste . |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:07 pm |
|
|
| Costel Dumitru a scris: | largirea strazilor este un motiv de fericire - pentru soferi , in plus mie nu se par prea mici trotuarele . Decat aglomeratie pe strazi, mai bine trotuare mai inguste . |
dar ai fost pe strada take ionescu....copaci de 50 de ani au fost taiati ptr niste parcari inutile...iar daca ala e trotuarul viitorului....atunci se-ngroasa patlageaua! _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|