|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 11:17 am |
|
|
De ieri 20 noiembrie, locuitorii cartierului Mihai bravu beneficiaza de o piata moderna. Capacitatea pentru vanzarea de legume si fructe este de 44 de locuri la care sunt adaugate 29 de module din aluminiu si termopan pentru vanzarea de produse alimentare si nealimentare.
Acesta este cea de opta piata modernizata conform standardelor europene in Ploiesti.
Apropo de unde preferati sa va cumparati zarzavaturile? De la taranii din piata sau de la supermarket? |
|
|
|
 |
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 10:03 pm |
|
|
| In ultima vreme am vazut ca s-au amenajat pietele si arata cat de cat civilizat...eu una cred ca fructele si legumele sunt mult mai proaspete la tarani decat la supermarket si sunt mult mai gustoase ecat cele aduse din alte tari sau crescute in sere...de exemplu prefer merele romanesti decat merele mari ,frumoase ,dar fara gust din "Turcia" |
|
|
|
 |
NeaCaisa nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 9:30 pm |
|
|
Da. Intr-adevar in Mihai Bravu s-a reamenajat piata si acum arata destul de bine.
Pacat ca nu au putut sa schimbe si speculantii care vindeau acolo
Totusi au facut un lucru destul de frumos! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 5:32 pm |
|
|
O idee foarte buna aceasta modernizare a pietei din cartierul Mihai Bravu, dar ce a iesit este de tot rasul...lucrarea este de mantuiala! Finisaje extrem de prost facute, modulele din aluminiu sunt de fapt niste casute de carton (chiar am intrat in cateva, si era sa ma impiedic din cauza denovelarilor din podea)...In timpul constructiei, am trecut destul de des pe acolo, iar muncitorii (daca pot fi numiti astfel) mai mult statea de vorba si mancau/fumau/beau...chiar am vazut o scena penibila - 3 oameni vopseau un ghivechi de ciment de pe marginea trotuarului: unul dadea cu pensula, altul tinea galetusa cu vopsea, iar al treilea cartonul, pentru a face linii de diferite culori (care, apropo, sunt doar niste scurgeri de vopsea...)....daca e nevoie, voi pune si niste poze...oricum, intr-o parte a pietei sunt inghesuite aceste module, iar in cealalta parte sunt aceleasi tarabe vechi...in principiu nu s-a facut nimic bun fata de ceea ce era...o idee bine venita, dar execrabil modul in care a fost materializata... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:17 pm |
|
|
eu unul nu am vazut cum arata piata, dar sunt constient de felul cum lucreaza "meseriasul roman", indiferent de munca pe care o presteaza. daca ai ceva poze, ar fi bine sa ni le arati si noua..eu chiar sunt curios cum arata noua "piata construita in stil european" .
ps: sa folosesti image shack- pentru imagini ! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|