| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 10:18 pm |
|
|
| Citat: | cica "lu shefu'" =))=))=))=))=))
"Domnule shef,"
Fi atent fa-mi o rugamite shtergemi contu k sincer e de toot kkt acest phorum, parerea mea k shi asa nu are nici un sens cea ce scriu eu ! ! ! ! si uite k nu vreau sa citesc nici un regulament k mi se pare de toot kkt-ul.
fara nici un regret gaBYE itzi zice
un mare BYE si asta nunca!
p.s. : acest mesaj e scris la caterinca si are ca scop sa te faca sa te simti eXtem de prost mash bucura daca te-ai simtzi prost. |
Mesajul asta mi-a fost trimis pe privat . Imi pare rau GaBYe,
ca nu te-ai simtit bine aici, sincer cred ca locul este pe #ploiesti
Si da , m-ai facut sa ma simt foarte prost  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 12:27 am |
|
|
Pare-mi-se că domnu' CHITU-WOLVES are o problemuță cu modul în care impun regulamentul.
| Citat: | De la: CHITU-WOLVES
Către: Niraen
Trimis: Mar Dec 05, 2006 10:16 pm
Subiect: nu este bine sa ma antetionezi pe forum de greselile mele
daca am gresit cu ceva ar fi trebuit sa imi spui pe private....sau poate nu esti chiar cum ai vrea u sa fi....cea ce ai scris u nu cred ca ar trebuii sa vada toata lumea...da???? asa ca imi poti trimite oricand un mesaj privat ca sa imi spui cu ce am gresit....binenteles daca am gresit... |
Tulai Doamne! Fi-mi-ar intelectu' să-mi fie, dacă nu-i bine să atenționez utilizatorii pe forum de greșelile lor. Incredibilos de mirobolant! Deja am început să fiu antipatic lumii.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:26 pm |
|
|
Haideti sa incercam sa ne intelegem cu totii, nici CHITU-WOLVES nu e rau intentionat, eu l-am rugat sa se ocupe de topicul cu Petrolul Ploiesti, pentru ca stie foarte multe despre echipa . E adevarat ca a gresit si el, dar hai sa incercam sa nu ne certam .
CHITU-WOLVES - te rog sa incerci nu faci double posting
Niraen - sa incecam sa nu fim asa drastici pentru greseli mici  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 9:30 pm |
|
|
Păi nu fac nimica, decât l-am atenționat. Dar nu știu de ce ar trebui el tratat altfel decât ceilalți utilizatori, adicătălea să nu-l atenționez prin modificarea mesajului. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 9:55 pm |
|
|
pana una alta se pare ca domnului CHITU-WOLVES ii place sa faca double posting in continuare. Daca asta e plcerea lui... . Poate vrea sa stranga 1000 de postari . .
La cererea dansului ,o sa-i atrag eu atentia printr-un mesaj privat  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Mar 09, 2007 8:30 am |
|
|
colegul niraen a ales sa paraseasca forumul pentru ca nu suporta regimul tiranic impus aici ! Ii doresc numai bine si succes cu noul forum  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|