|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 1:42 pm |
|
|
Iata ca mai sarbatorim inca 1 an de la marea unire din 1 Decembrie 1918...ca de obicei romanul sarbatoreste cu tuiculita si sarmale(ca doar asta inseamna sa fi roman)...s-au organizat ca in fiecare an parade de defilare...a fost si la noi in Ploiesti...cine a participat sa ne impartaseasaca si noua impresiile  |
|
|
|
 |
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 2:22 pm |
|
|
LA MULTI ANI ROMANIA....nici eu nu am fost la defilare(dar asta nu inseamna ca nu sunt patrioata )...cat despre sarmale .....hmm ...delicioase de orice sarbatoare  |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 10:28 pm |
|
|
| n-am fost nici eu la parada, oricum nu cred ca am pierdut mare lucru ! A fost prea frig afara! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 942 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 8:24 pm |
|
|
La multi ani romani dragi si scumpi! Mai io n-am fost la vreo parada, dar in scimb am stat acasa si am ascultat stirile, iar cea mai tare a fost cea in care se spunea ca: "Membrii UDMR au prezentat o coroana funerara de flori" Iata un am ajuns, sa-si bata joc UDMR-u de ziua noastra nationala! Bravo la gaste! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Dec 09, 2006 4:32 pm |
|
|
io am fost in bucuresti, de 1 dec....pai nu se compara defilarea de la arcul de triumf cu ce am vazut anul trecut in ploiesti...bine, stiu, e vorba de capitala-provincie, dar....anul trecut au fost 3 avioane de acrobatie...si atata tot, in piata mihai viteazu...plus ca anul asta, in piata universitatii a fost concert pheonix, pe cand la noi a fost morandi....e o mare diferenta _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|