Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Hip Hop
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Muzica
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 15, 2006 11:01 pm  Raspunde cu citat (quote)

asculta cineva asa ceva sau sunteti toti manelisti? Twisted Evil . Si cand vorbesc de hip hop nu ma refer decat la BUG Mafia si Parazitii . Adica..e mult de discutat pe tema asta, de fapt eram curios daca ascultati hip hop romanesc si daca da...ce formatii preferati?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

Liana
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 10:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

in materie de muzik prefer orice in afara de manelisti bine ca uneori depinde si de starea de spirit daca am nervi atunci sigur ascult Linkin Park sau mai stiu eu ce alte mel rock, daca sunt trista atunci melodiile lente,de dragoste sunt la mare cautare...ca formatii prefer abba,queen,bee gees,roxette,linkin park,evaneesence,sarah connor si altii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 10:25 am  Raspunde cu citat (quote)

Immortal Technique - muzica de calitate in viziunea mea .
http://www.youtube.com/watch?v=Cxi6hb2bzFI&NR .
Mai asculta cineva asa ceva?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 7:32 pm  Raspunde cu citat (quote)

"draga" Domnu` Sef, de ascultat in a mea casa se asculta si foarte mult HIP-HOP (asta pe langa House, Rock, chestii romanesti, chestii straine, si de ce nu manele, pe scurt ascult aproape orice gen de muzica). Si ca raspuns la intrebare,avem asa: Parazitii, Sisu si Puya(ex La Familia), Eminem, Wu Tang, Busta Rhymes etc.

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 6:23 pm  Raspunde cu citat (quote)

Looptroop
Jedi Mind Tricks-Heavy Metal Kings ( una din melodiile preferate)
Necro
Obie Trice

mai urmeaza Cool
Sus
magnum44
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 04/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 12:09 am  Raspunde cu citat (quote)

pace pt toti raperii fac hip-hop si caut voce feminina pt cateva refrene fetele interesate sa dea un msg

----------------------------
Niraenfucius zice: tată, cred că n-ai nimerit bine categoria. Cred că trebuia să postezi aici: Locuri de Munca - Angajari, colaborari, prestari servicii! . Nț nț nț...
Auzi monșer, de semne de punctuație auzit-ai? Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 1:19 am  Raspunde cu citat (quote)

nu stiu, dar ceva ma face sa cred ca tu esti genul de rapper care nu a auzit de formatiile de care ziceam eu mai sus? Lasa-ma sa ghicesc ! Formatia ta preferata e BUG Mafia? Wink
Sus
magnum44
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 1:21 am  Raspunde cu citat (quote)

gresit prietene formatia mea preferata e PreVentiV dar nu cred ca ai auzit de ei... nu sufar manelistii ce asculta parazitzii si se cred destepti fara sa fi citit macar o carte avand in vedere ca toti se cred letali cu arme in spate
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 10:09 am  Raspunde cu citat (quote)

OMG, aia a fost o rimă?
FTW, man! Tu ai citit?
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 10:25 am  Raspunde cu citat (quote)

magnum44 a scris:
gresit prietene formatia mea preferata e PreVentiV dar nu cred ca ai auzit de ei... nu sufar manelistii ce asculta parazitzii si se cred destepti fara sa fi citit macar o carte avand in vedere ca toti se cred letali cu arme in spate

asa e, nu prea am auzit de ei, cred ca sunt din underground Cool . Pai daca se poate as vrea sa ascult si eu o melodie cantata de ei..sa vedem despre ce e vorba Cool
Sus
magnum44
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 2:19 pm  Raspunde cu citat (quote)

DAMI UN ID DE MESS SA VB ACOL ODESPRE HIP-HOP SAU DESPRE ORI CE ALCEVA VREI TU
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 8:17 pm  Raspunde cu citat (quote)

Bun, deci sa inteleg ca nu suferi manelistii care asculta "Parazitii". Nimic de obiectat, e a ta parere deci o respect. Sa vedem daca o respecti si tu pe a mea: Nici eu nu sufar oamenii de genul tau, care se cred cei mai tari pt ca asculta un anumit gen de muzica, iar cei ce asculta orice altceva sunt catalogati...(ma rog, tu sti mai bine cum ii cataloghezi). Si ce daca sunt manelistii si asculta Hip-Hop? Care e faza? Nu cumva e o tara libera? Daca nu iti convine, nu asculta nenicule! (nu iau apararea menelistilor, nu sunt manelist, nu sunt rocker. nu sunt rapper, nu sunt houser. Doar ascult aceste genuri de muzica)

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Ultima modificare efectuata de catre niledA la Mie Dec 06, 2006 6:53 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
magnum44
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 9:09 pm  Raspunde cu citat (quote)

no comment amigo..... doar ca ai inteles eronat, Wink ce ai zice daca si-ar vedea de muzica lui si atat.... nu fac referire decat la cei care zic ceva de genu: (muzica mea e cea mai tare, traiasca maneaua) si prin cluburi sufera de mari raperi, SI NU II SUFAR NICI PE CEI CARE ZIC(ROCKAR JEGOS) SAU (RAPER DROGAT)
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mie Dec 06, 2006 7:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

Da bine cum zici tu. Las-o asa cum a picat si hai sa fim priechini, poate ciocnim si un pahar de vin. Very Happy

Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Dec 06, 2006 7:58 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu am ceva cu cei care se cred raperi, dar nu stiu ce e rapul ! Acum sincer, gusturile omului nu se discuta, dar cneva care se da cunoscator al acestui curent - nu poate afirme ca formatia lui preferata e PreVentiv Wink . Am cautat despre ei pe net si am gasit nimic Wink
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Muzica Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum