| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1042 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 11:01 pm |
|
|
asculta cineva asa ceva sau sunteti toti manelisti? . Si cand vorbesc de hip hop nu ma refer decat la BUG Mafia si Parazitii . Adica..e mult de discutat pe tema asta, de fapt eram curios daca ascultati hip hop romanesc si daca da...ce formatii preferati? |
|
|
|
 |
|
|
 |
Liana nou venit

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Oct 19, 2006 10:20 pm |
|
|
| in materie de muzik prefer orice in afara de manelisti bine ca uneori depinde si de starea de spirit daca am nervi atunci sigur ascult Linkin Park sau mai stiu eu ce alte mel rock, daca sunt trista atunci melodiile lente,de dragoste sunt la mare cautare...ca formatii prefer abba,queen,bee gees,roxette,linkin park,evaneesence,sarah connor si altii |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 836 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 7:32 pm |
|
|
"draga" Domnu` Sef, de ascultat in a mea casa se asculta si foarte mult HIP-HOP (asta pe langa House, Rock, chestii romanesti, chestii straine, si de ce nu manele, pe scurt ascult aproape orice gen de muzica). Si ca raspuns la intrebare,avem asa: Parazitii, Sisu si Puya(ex La Familia), Eminem, Wu Tang, Busta Rhymes etc. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
|
|
|
 |
magnum44 nou venit

Data inscrierii: 04/Dec/2006 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 12:09 am |
|
|
pace pt toti raperii fac hip-hop si caut voce feminina pt cateva refrene fetele interesate sa dea un msg
----------------------------
Niraenfucius zice: tată, cred că n-ai nimerit bine categoria. Cred că trebuia să postezi aici: Locuri de Munca - Angajari, colaborari, prestari servicii! . Nț nț nț...
Auzi monșer, de semne de punctuație auzit-ai? |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 1:19 am |
|
|
nu stiu, dar ceva ma face sa cred ca tu esti genul de rapper care nu a auzit de formatiile de care ziceam eu mai sus? Lasa-ma sa ghicesc ! Formatia ta preferata e BUG Mafia?  |
|
|
|
 |
magnum44 nou venit

|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 1:21 am |
|
|
| gresit prietene formatia mea preferata e PreVentiV dar nu cred ca ai auzit de ei... nu sufar manelistii ce asculta parazitzii si se cred destepti fara sa fi citit macar o carte avand in vedere ca toti se cred letali cu arme in spate |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 10:09 am |
|
|
OMG, aia a fost o rimă?
FTW, man! Tu ai citit?  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 10:25 am |
|
|
| magnum44 a scris: | | gresit prietene formatia mea preferata e PreVentiV dar nu cred ca ai auzit de ei... nu sufar manelistii ce asculta parazitzii si se cred destepti fara sa fi citit macar o carte avand in vedere ca toti se cred letali cu arme in spate |
asa e, nu prea am auzit de ei, cred ca sunt din underground . Pai daca se poate as vrea sa ascult si eu o melodie cantata de ei..sa vedem despre ce e vorba  |
|
|
|
 |
magnum44 nou venit

|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 2:19 pm |
|
|
| DAMI UN ID DE MESS SA VB ACOL ODESPRE HIP-HOP SAU DESPRE ORI CE ALCEVA VREI TU |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 8:17 pm |
|
|
Bun, deci sa inteleg ca nu suferi manelistii care asculta "Parazitii". Nimic de obiectat, e a ta parere deci o respect. Sa vedem daca o respecti si tu pe a mea: Nici eu nu sufar oamenii de genul tau, care se cred cei mai tari pt ca asculta un anumit gen de muzica, iar cei ce asculta orice altceva sunt catalogati...(ma rog, tu sti mai bine cum ii cataloghezi). Si ce daca sunt manelistii si asculta Hip-Hop? Care e faza? Nu cumva e o tara libera? Daca nu iti convine, nu asculta nenicule! (nu iau apararea menelistilor, nu sunt manelist, nu sunt rocker. nu sunt rapper, nu sunt houser. Doar ascult aceste genuri de muzica) _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova. 
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Mie Dec 06, 2006 6:53 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
magnum44 nou venit

|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 9:09 pm |
|
|
no comment amigo..... doar ca ai inteles eronat, ce ai zice daca si-ar vedea de muzica lui si atat.... nu fac referire decat la cei care zic ceva de genu: (muzica mea e cea mai tare, traiasca maneaua) si prin cluburi sufera de mari raperi, SI NU II SUFAR NICI PE CEI CARE ZIC(ROCKAR JEGOS) SAU (RAPER DROGAT) |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:03 pm |
|
|
Da bine cum zici tu. Las-o asa cum a picat si hai sa fim priechini, poate ciocnim si un pahar de vin.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:58 pm |
|
|
eu am ceva cu cei care se cred raperi, dar nu stiu ce e rapul ! Acum sincer, gusturile omului nu se discuta, dar cneva care se da cunoscator al acestui curent - nu poate afirme ca formatia lui preferata e PreVentiv . Am cautat despre ei pe net si am gasit nimic  |
|
|
|
 |
|