Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cele mai proaste filme !
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 10:21 pm    Titlul subiectului: Cele mai proaste filme ! Raspunde cu citat (quote)

Era nevoie de un topic special pentru cele mai proste filme ! Nu de alta, dar in ultimul timp am intalnit o gramada de filme proaste si parca simt nevoie sa va anunt si pe voi !

De exemplu, azi am urmarit Mansquito - cica omul tantar Laughing . Porcarie mare, s-a vrut un film de groaza, dar nu a avut nici un efect asupra mea, in afara de plictiseala si un final previzibil. Evident e vorba despre o mutatie om-tantar , suferita de un crimanal periculos...bla...bla...omoara ala pe toti ..si in final moare tantarul Laughing .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 12:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Day of The Dead 2: Contagium
Pur și simplu, idiot. N-are poveste, n-are actori buni, linear ca dracu'... feriți-vă de el!

Bloodrayne
Mi-a plăcut la nebunie jocul. Avea de toate: acțiune cu nemiluita, efecte speciale colosale, poveste solida și tipe provocatoare de stoape cardiace.
Însă de când a pus nenea Uwe Boll (Alone in the dark) ochiu' pe el, am zis că o să fie un dezastru. Și așa a fost. Kristanna Loken (cea care interpretează rolul lui Rayne nu e nici pe departe ce era Rayne în joc. Asta ca să nu mai spunem de povestea idioată, modificată la extrem. Stupid movie. 2/10, cel mult.
PS: Iată cum arăta Rayne în joc:

și iată cum arată în "capodopera" lui Uwe Boll:

Noooo comment! :roll:

--------------------------

Pulse

Idee bună, însă prost pusă în aplicare. Personaje fade, legături inexistente, găuri în scenariu și actorie de cea mai proastă calitate. Am decis să-i dau un 2 în loc de 1 doar pentru că am văzut două Dacii 1300 și o SuperNova. Yep, a fost filmat în Românica. Wink 2/10
cristy
membru
membru

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 2:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ati auzit de filmul Terente regele baltilor (romanul cu p... cea mai mare cica e pusa la muzeu Smile) ) mi se pare cel mai naspa film romanesc!!
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 9:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imperiul lupilor - si francezii fac filme proaste..
si american pie 5 - scarbos!...prea multa sexualitate...si ura fata de virginitate...americanii astia nu stiu ce inseamna sa iubesti, stiu doar sa se f***...popor josnic...

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 11:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aici îți dau dreptate, American Pie 5: The Naked Mile a fost unul din cele mai idioate filme care le-am văzut vreodată. Apropos, nu pot să cred că nu ți-ai dat seama până acum că americanii pun mai mult preț pe sex decât pe dragoste. Laughing
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 5:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

iti respect parerea , DAR , filmul este o comedie si mie mi-a placut ! Inseamna ca nu sunt destul de intelectual incat sa-mi dau seama cand vad un film bun. Eu zic..comedia sa fie comedie..documentarul sa fie documentar! Ce nume ti s-a parut idiot la film? Ca au fost multe glume legate pe sex? Pana la urma povestea e una educativa, nu? Baiatul din rolul principal a ales sa-si inceapa viata sexuala cu prietena lui , cand putea destul de bine sa o faca cu gagica aia tare de la colegiul ala ! In legatura cu maratonul, mie mi s-a parut o idee belea, ar fi fost misto sa existe unul si la UPG Laughing ...in felul asta ar fi fost si studentii mai stimulati in sesiune (gandindu-se ce urmeaza dupa sesiune Laughing ) . Daca vorbim si de celelalte jocuri care au avut loc de acolo...pai sa fi seriosi : ASTA E SPIRITUL AMERICAN !, dar multe dintre ele se intampla si in realitate in caminele romanesti Wink
Ce ti s-a parut idiot? Eu raman la ideea ca ai imbatranit prematur Laughing
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 9:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu rămân la părerea că filmul urmărește același fir narativ stupid ca cel din prima serie. Cum să f*ți mai mult într-un timp cât mai scurt și/sau cât de fraier ești dacă încă ești virgin.
Filme ca astea propovăduiesc propaganda occidentală în țările est-europene îndobitocite de "visul american".
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 9:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Subscriu cu strajnicie la cele spuse de Niraen!

Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 1:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

As putea sa propun la capitolul "filme foarte proaste" si "unul dintre cele mai bune fime ale anului 2005" cum fu` el catalogat: "The Squid and the Whale" sau "Parinti si copii" cum ii traducerea in lb romana

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 9:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Filme proaste - toate cele în care apar următorii: Lorenzo Lamas, Chuck Norris, Michael Dudikoff sau Andrew Jackson. Urmăriți într-o zi câte-un film al fiecărui actor și o să orbiți în vreo 24 de ore.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 5:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu stiu ceilalti, dar Chuck Norris a mai amuzant...si filmele nu-s chiar atat de enervante..vazui si io cand eram mic "walker, taran texan"...si plus ca Chuck Norris are acele maxime haioase...

Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 12:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ranger Walker: Sydney, Gage, you're going undercover at the bar. Gage, you're going to be a bartender. Sydney...
Sydney Cooke: I know, I know. Cocktail waitress.

Oh, funny. Rolling Eyes
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 4:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Niraen a scris:
Filme proaste - toate cele în care apar următorii: Lorenzo Lamas, Chuck Norris, Michael Dudikoff sau Andrew Jackson. Urmăriți într-o zi câte-un film al fiecărui actor și o să orbiți în vreo 24 de ore.

si sa nu-l uitam pe Steven Seagal ..in toate filmele in bate pe toti de nu se vad Laughing
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 7:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OFF TOPIC: Nu chiar in toate filmele. Laughing A jucat si in filmul.... imi scapa numele.... il stiti voi... ala de-a jucat Ghita Muresan impreuna cu Billy Cristal in el.... Sigur il stiti! Laughing Si cum spuneam, in filmu` ala nu i-ai batut pe toti. I-au mai scapat vreo cativa pt ca intervenise regizoru la timp sa-l intrerupa si sa i-l prezinte pe marele urias.... (oleo ce-am deraiat de la subiect) Laughing

p.s.:Mi-am amintit! Filmu` se numea "Uriasul meu" Laughing

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 8:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dap, am vazut filmul...a fost simpatic
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum