| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 10:56 pm |
|
|
cred ca stiti cu totii ca nu demult s-a deschis Doroftei Pub...toata lumea a dat buzna sa vada ce si cum pe acolo..inseamna ceva si renumele asta nu? ...am fost si eu acolo o data si pot spune ca este un loc bun unde poti merge cu prietenii la un suc sau o bere ...voi ce ziceti? |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 11:40 pm |
|
|
eu n-am fost ....pentru ca nu mai luat si pe mine , deci nu stiu cum e. Un lucru e sigur, cat a fost cald terasa pub-ului e plina in fiecare zi. Am inteles ca daca ai noroc poate veni si Doroftei la masa sa-ti ureze bun venit..e si asta o buna strategie de marketing 
Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Lun Dec 04, 2006 6:14 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 10:27 am |
|
|
preturile cum sunt? Sunt mari mari decat in restul "bufeturilor" ?
Ma mai intereseaza muzica de acolo! Ce predomina ? |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 6:27 pm |
|
|
Cornel, un lucru e sigur, n-o să găsești manele.
Atmosfera e de milioane, însă. Mi-a plăcut și amenajarea, mai ales partea cu trofeele.
O bilă neagră are totuși, pentru că sunt FOARTE multe poze cu el... NUMAI cu el.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 7:06 pm |
|
|
Omul vrea sa fie in centrul atentiei . <ironic> Pai daca nu sunt manele, atunci eu nu ma mai duc <ironic/>  |
|
|
|
 |
magnum44 nou venit

Data inscrierii: 04/Dec/2006 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Dec 04, 2006 3:47 pm |
|
|
un club, pub, bar sau ce vreti, unde nu se asculta manele inseamna ca este un local care se respecta
rap-prezint pe viatza |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Dec 04, 2006 6:12 pm |
|
|
am fost sambata pe acolo, imi place cum arata . Muzica e buna , exista si un proiector video pe acolo , totlu e ok. . Pretul sunt putin mai ridicate decat in restul barurilor, dar zic eu ca merita !
magnum zici tu ca asculti rap? Treci o fuga pe la categoria dedicata acestui subiect , muzica rap, si spune-mi ce daca ai ascultat vreodata formatiile la care fac eu referire in ultimul post
ps: o singura rugaminte am la tine: sa nu mai folosesti tz, pls, lol etc. !Incercam sa folosim cat mai mult limba romana ! ms |
|
|
|
 |
piele nou venit

Data inscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 3 Locatie: in-folio
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 4:39 pm |
|
|
e fain locu. tematic intr-un fel, mai ales cu trofeele si pozele de p-acolo. adevarat ca-s multe cu el, dar sa fim seriosi, daca dadeam si io cu pumnu ca el imi puneam afise prin tot Ploiestiu.
muzica e decenta, e ok. nimic special, nimic daunator. intre. preturile: pnt atmosfera de acolo sunt bune. in fond doar nu iesi in oras cu 5 lei.
sa fim sanatosi! |
|
|
|
 |
Elia nou venit

Data inscrierii: 01/Oct/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Oct 01, 2007 11:48 pm |
|
|
am auzith k ar fi umflathe pretzurile..
nuj... |
|
|
|
 |
QuickSilver nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2007 Mesaje: 7 Locatie: pe Sondelor ...
|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 11:16 pm |
|
|
E dragut acolo.. singura problema ar fi scara aceea .... care face muuuulte victime  |
|
|
|
 |
|