| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Dec 03, 2006 10:21 pm |
|
|
Era nevoie de un topic special pentru cele mai proste filme ! Nu de alta, dar in ultimul timp am intalnit o gramada de filme proaste si parca simt nevoie sa va anunt si pe voi !
De exemplu, azi am urmarit Mansquito - cica omul tantar . Porcarie mare, s-a vrut un film de groaza, dar nu a avut nici un efect asupra mea, in afara de plictiseala si un final previzibil. Evident e vorba despre o mutatie om-tantar , suferita de un crimanal periculos...bla...bla...omoara ala pe toti ..si in final moare tantarul . |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 12:24 am |
|
|
Day of The Dead 2: Contagium
Pur și simplu, idiot. N-are poveste, n-are actori buni, linear ca dracu'... feriți-vă de el!
Bloodrayne
Mi-a plăcut la nebunie jocul. Avea de toate: acțiune cu nemiluita, efecte speciale colosale, poveste solida și tipe provocatoare de stoape cardiace.
Însă de când a pus nenea Uwe Boll (Alone in the dark) ochiu' pe el, am zis că o să fie un dezastru. Și așa a fost. Kristanna Loken (cea care interpretează rolul lui Rayne nu e nici pe departe ce era Rayne în joc. Asta ca să nu mai spunem de povestea idioată, modificată la extrem. Stupid movie. 2/10, cel mult.
PS: Iată cum arăta Rayne în joc:
și iată cum arată în "capodopera" lui Uwe Boll:
Noooo comment! :roll:
--------------------------
Pulse
Idee bună, însă prost pusă în aplicare. Personaje fade, legături inexistente, găuri în scenariu și actorie de cea mai proastă calitate. Am decis să-i dau un 2 în loc de 1 doar pentru că am văzut două Dacii 1300 și o SuperNova. Yep, a fost filmat în Românica. 2/10 _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:52 pm |
|
|
ati auzit de filmul Terente regele baltilor (romanul cu p... cea mai mare cica e pusa la muzeu ) ) mi se pare cel mai naspa film romanesc!! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 9:15 pm |
|
|
imperiul lupilor - si francezii fac filme proaste..
si american pie 5 - scarbos!...prea multa sexualitate...si ura fata de virginitate...americanii astia nu stiu ce inseamna sa iubesti, stiu doar sa se f***...popor josnic... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 11:02 pm |
|
|
Aici îți dau dreptate, American Pie 5: The Naked Mile a fost unul din cele mai idioate filme care le-am văzut vreodată. Apropos, nu pot să cred că nu ți-ai dat seama până acum că americanii pun mai mult preț pe sex decât pe dragoste.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 5:18 pm |
|
|
iti respect parerea , DAR , filmul este o comedie si mie mi-a placut ! Inseamna ca nu sunt destul de intelectual incat sa-mi dau seama cand vad un film bun. Eu zic..comedia sa fie comedie..documentarul sa fie documentar! Ce nume ti s-a parut idiot la film? Ca au fost multe glume legate pe sex? Pana la urma povestea e una educativa, nu? Baiatul din rolul principal a ales sa-si inceapa viata sexuala cu prietena lui , cand putea destul de bine sa o faca cu gagica aia tare de la colegiul ala ! In legatura cu maratonul, mie mi s-a parut o idee belea, ar fi fost misto sa existe unul si la UPG ...in felul asta ar fi fost si studentii mai stimulati in sesiune (gandindu-se ce urmeaza dupa sesiune ) . Daca vorbim si de celelalte jocuri care au avut loc de acolo...pai sa fi seriosi : ASTA E SPIRITUL AMERICAN !, dar multe dintre ele se intampla si in realitate in caminele romanesti
Ce ti s-a parut idiot? Eu raman la ideea ca ai imbatranit prematur  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 9:50 pm |
|
|
Eu rămân la părerea că filmul urmărește același fir narativ stupid ca cel din prima serie. Cum să f*ți mai mult într-un timp cât mai scurt și/sau cât de fraier ești dacă încă ești virgin.
Filme ca astea propovăduiesc propaganda occidentală în țările est-europene îndobitocite de "visul american". _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 9:57 pm |
|
|
Subscriu cu strajnicie la cele spuse de Niraen! _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 1:47 pm |
|
|
As putea sa propun la capitolul "filme foarte proaste" si "unul dintre cele mai bune fime ale anului 2005" cum fu` el catalogat: "The Squid and the Whale" sau "Parinti si copii" cum ii traducerea in lb romana _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 9:38 am |
|
|
Filme proaste - toate cele în care apar următorii: Lorenzo Lamas, Chuck Norris, Michael Dudikoff sau Andrew Jackson. Urmăriți într-o zi câte-un film al fiecărui actor și o să orbiți în vreo 24 de ore.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |

|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 5:45 pm |
|
|
nu stiu ceilalti, dar Chuck Norris a mai amuzant...si filmele nu-s chiar atat de enervante..vazui si io cand eram mic "walker, taran texan"...si plus ca Chuck Norris are acele maxime haioase... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:22 pm |
|
|
Ranger Walker: Sydney, Gage, you're going undercover at the bar. Gage, you're going to be a bartender. Sydney...
Sydney Cooke: I know, I know. Cocktail waitress.
Oh, funny.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 4:52 pm |
|
|
| Niraen a scris: | Filme proaste - toate cele în care apar următorii: Lorenzo Lamas, Chuck Norris, Michael Dudikoff sau Andrew Jackson. Urmăriți într-o zi câte-un film al fiecărui actor și o să orbiți în vreo 24 de ore.  |
si sa nu-l uitam pe Steven Seagal ..in toate filmele in bate pe toti de nu se vad  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 7:13 pm |
|
|
OFF TOPIC: Nu chiar in toate filmele. A jucat si in filmul.... imi scapa numele.... il stiti voi... ala de-a jucat Ghita Muresan impreuna cu Billy Cristal in el.... Sigur il stiti! Si cum spuneam, in filmu` ala nu i-ai batut pe toti. I-au mai scapat vreo cativa pt ca intervenise regizoru la timp sa-l intrerupa si sa i-l prezinte pe marele urias.... (oleo ce-am deraiat de la subiect)
p.s.:Mi-am amintit! Filmu` se numea "Uriasul meu"  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 8:23 pm |
|
|
dap, am vazut filmul...a fost simpatic _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
|