| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 1:42 pm Titlul subiectului: Ziua de 1 decembrie |
|
|
Iata ca mai sarbatorim inca 1 an de la marea unire din 1 Decembrie 1918...ca de obicei romanul sarbatoreste cu tuiculita si sarmale(ca doar asta inseamna sa fi roman)...s-au organizat ca in fiecare an parade de defilare...a fost si la noi in Ploiesti...cine a participat sa ne impartaseasaca si noua impresiile  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
LA MULTI ANI ROMANIA....nici eu nu am fost la defilare(dar asta nu inseamna ca nu sunt patrioata )...cat despre sarmale .....hmm ...delicioase de orice sarbatoare  |
|
| Sus |
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| n-am fost nici eu la parada, oricum nu cred ca am pierdut mare lucru ! A fost prea frig afara! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
La multi ani romani dragi si scumpi! Mai io n-am fost la vreo parada, dar in scimb am stat acasa si am ascultat stirile, iar cea mai tare a fost cea in care se spunea ca: "Membrii UDMR au prezentat o coroana funerara de flori" Iata un am ajuns, sa-si bata joc UDMR-u de ziua noastra nationala! Bravo la gaste! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Dec 09, 2006 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
io am fost in bucuresti, de 1 dec....pai nu se compara defilarea de la arcul de triumf cu ce am vazut anul trecut in ploiesti...bine, stiu, e vorba de capitala-provincie, dar....anul trecut au fost 3 avioane de acrobatie...si atata tot, in piata mihai viteazu...plus ca anul asta, in piata universitatii a fost concert pheonix, pe cand la noi a fost morandi....e o mare diferenta _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
|