Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Ziua de 1 decembrie

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 1:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

Iata ca mai sarbatorim inca 1 an de la marea unire din 1 Decembrie 1918...ca de obicei romanul sarbatoreste cu tuiculita si sarmale(ca doar asta inseamna sa fi roman)...s-au organizat ca in fiecare an parade de defilare...a fost si la noi in Ploiesti...cine a participat sa ne impartaseasaca si noua impresiile Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

claudya
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 2:22 pm  Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI ROMANIA....nici eu nu am fost la defilare(dar asta nu inseamna ca nu sunt patrioata Laughing )...cat despre sarmale .....hmm ...delicioase de orice sarbatoare Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 10:28 pm  Raspunde cu citat (quote)

n-am fost nici eu la parada, oricum nu cred ca am pierdut mare lucru ! A fost prea frig afara!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 8:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

La multi ani romani dragi si scumpi! Mai io n-am fost la vreo parada, dar in scimb am stat acasa si am ascultat stirile, iar cea mai tare a fost cea in care se spunea ca: "Membrii UDMR au prezentat o coroana funerara de flori" Iata un am ajuns, sa-si bata joc UDMR-u de ziua noastra nationala! Bravo la gaste!

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Dec 09, 2006 4:32 pm  Raspunde cu citat (quote)

io am fost in bucuresti, de 1 dec....pai nu se compara defilarea de la arcul de triumf cu ce am vazut anul trecut in ploiesti...bine, stiu, e vorba de capitala-provincie, dar....anul trecut au fost 3 avioane de acrobatie...si atata tot, in piata mihai viteazu...plus ca anul asta, in piata universitatii a fost concert pheonix, pe cand la noi a fost morandi....e o mare diferenta
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum