|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 7:48 pm |
|
|
Cu ajutorul acestei noi tehnologii, hainele vor contine LED-uri care, la contactul cu pielea voastra (stim ca pielea emite anumite semnale de intensitate slaba), isi vor schimba culoarea putand arata tuturor trairile voastre interioare.Nu stiu cat de mare succes va avea aceasta tehnologie in randul cumparatorilor, deoarece teoretic nimeni nu ar dori sa se afle ce stare emotiva are intr-un anumit moment.Sa incepem sa ne inrosim sau sa ne albastrim la propriu in vazul tuturor  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1129 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 9:05 pm |
|
|
| chiar daca nu prea are legatura , vazusem eu la bucuresti o curea pentru pantaloni cu leduri. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1031 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 7:16 pm |
|
|
Daa! Ar merge! da sunt curios, daca vezi "o tipa buna" si iti vine sa..... (stiti voi ce), oare cum se va face hainuta cu pricina?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Dec 09, 2006 12:41 am |
|
|
initiativa asta nu face decat sa continue dezumanizarea la care suntem supusi/invitati... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Dec 09, 2006 1:47 pm |
|
|
Astea-s utopii, idei în stare embrionară care n-o să fie dezvoltate pentru simplul fapt că-s prea stupide. Japonezii-s de vină. Ei-s nebunii!  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|