|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Noi 25, 2006 7:39 pm |
|
|
Sony Ericsson W950 e cea mai nouă adiție a seriei Walkman a celebrei firmă. Acesta e un smartphone bazat pe Symbian 9.1 UIQ 3.0 cu un design elegant și totuși clasic. Deși nu prezintă o cameră, cei 4 Gb de spațiu și tastele multimedia dedicate vor face orice iubitor de muzică să sară în sus de bucurie. O funcție impresionantă o are și ecranul touch-screen (sensibil la atingere) TFT de rezoluție QVGA, care oferă vizibilitate bună și claritate excepțională. Deși nu se compară cu rivalul său, Nokia N91 (care oferă și o cameră de 2 Mp și WiFi), W950-ul e un instrument impresionant, fiind numit și "cutiuța muzicală", deși cântăreste cu 50g mai mult decât N91.
 _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
user nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 21
|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 12:38 pm |
|
|
arata bine telefonul , acum conteaza si pretul lui . Eu gandesc asa:
- vreau sa vorbesc la telefon de oriunde - atunci imi cumapr un telefon mobil
- vreau sa fac poze - imi cumpar camera foto digitala
- vreau sa ascult muzica- imi cumapr mp3 palyer
- vreau hard de 4 giga, atunci imi cumpar calculator . In fine am cam exagerat cu afirmatiile astea ..adevarul e ca sunt invidios ca nu am sa-mi cumpar si eu telefonul asta  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|