Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Sony Ericsson W950 - Let the music play!

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Telecomunicatii
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Noi 25, 2006 7:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

Sony Ericsson W950 e cea mai nouă adiție a seriei Walkman a celebrei firmă. Acesta e un smartphone bazat pe Symbian 9.1 UIQ 3.0 cu un design elegant și totuși clasic. Deși nu prezintă o cameră, cei 4 Gb de spațiu și tastele multimedia dedicate vor face orice iubitor de muzică să sară în sus de bucurie. O funcție impresionantă o are și ecranul touch-screen (sensibil la atingere) TFT de rezoluție QVGA, care oferă vizibilitate bună și claritate excepțională. Deși nu se compară cu rivalul său, Nokia N91 (care oferă și o cameră de 2 Mp și WiFi), W950-ul e un instrument impresionant, fiind numit și "cutiuța muzicală", deși cântăreste cu 50g mai mult decât N91.

user
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 28, 2006 12:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

arata bine telefonul , acum conteaza si pretul lui Very Happy . Eu gandesc asa:
- vreau sa vorbesc la telefon de oriunde - atunci imi cumapr un telefon mobil
- vreau sa fac poze - imi cumpar camera foto digitala
- vreau sa ascult muzica- imi cumapr mp3 palyer
- vreau hard de 4 giga, atunci imi cumpar calculator Laughing . In fine am cam exagerat cu afirmatiile astea ..adevarul e ca sunt invidios ca nu am sa-mi cumpar si eu telefonul asta Evil or Very Mad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Telecomunicatii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum