| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 11:00 pm Titlul subiectului: Masina care se monteaza acasa |
|
|
O persoana are nevoie de 3 zile pentru a-si "construi" masina, care costa 5.000 euro. Automobilul "K-4", o imitatie a unui bolid din anii ‘30, a fost conceput de Mitsuoka Motor, un constructor de autovehicule, specializat in producerea de modele insolite pentru colectionari. Disponibila in cinci culori, masina are o lungime de 2,5 m, iar viteza sa maxima e de 50 km/ora. Desi pare de jucarie, proprietarul are nevoie de permis de conducere, iar masina trebuie inmatriculata. V-ati dori si voi o masina asa?eu una as vrea...  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 9:42 am Titlul subiectului: |
|
|
La cum arată, eu m-am răzgândit. Și la cât costă, m-am răzgândit și mai tare.
Ce naiba faci cu o mașină de 50 cmc? Asta să nu mai spun că vine ăla cu Dacia și te face afiș la semafor, că nu te vede acolo jos.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi-ar placea mult o masinuta k aia!!! oricum nu-ti trebuie viteza prea mare prin ploiesti mai ales cu noul cod rutier!!! facem o cheta si strangem bani si o luam ) _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
| Sus |
|
 |
|