Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Al Treilea Congres Extraordinar - Intamplarea

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Anunturi adminstrative | Propuneri si reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Oct 21, 2008 11:01 pm    Titlul subiectului: Al Treilea Congres Extraordinar - Intamplarea Raspunde cu citat (quote)

Lumeeee... e 3-2 la pauza... da` nu asta vreau sa spun. Ca de Steaua Bucuresti - Olempyque Lyon am sa scriu io in alta parte. Ce am io acu` de spus este despre pseudo Congresul Extraordinar de astazi al cumunitatii forumului nostru scump, drag si extrem de activ. Asa ca, sa-i dam drumu'.

Cica se intampla intr-o zi, cand un nene/tanti o zis ceva de un Al Treilea Congres Extraordinar. Asa ca, am luat initiativa, am facut topic, am intrebat lumea... n-am lamurit nimic. Am stabilit odata, nu s-a putut intampla atunci pentru ca Domnu' Sef (persoana marcanta in activitatea forumului) nu ne putea onora cu prezenta si implicit, nici Lizuka nu putea veni, nu? Asa ca, de nevoie, am anulat prima data fixata. S-a propus o alta data, cu care foarte multi au fost de acord. Asa ca, astazi, Al Treilea Congres Extraordinar al forumului s-a intamplat. Cum s-a intamplat? Iaca-ta povestea.
Ma sculai de dimineatza... trecu' ziua... ajunsai in oras, cu putina intarziere ce-i drept (sunt taran de la tara, deci sunt dependent de transportul in comun nu prea puctual), la locul stabilit, unde nu am gasit pe nimeni. "Nu-i nimic", mi-am spus eu, "Las` ca o sun pe Magdala si sa vad ce face". Ea saracuta, mi-a spus ca e la munci si ca nu poate veni decat printr-o mare minune. Si n-a venit pana la urma... pacat. Poate data viitoare draga mea. Smile
In fine, vazand ca nu este nimeni sa ma astepte la locul stabilit de comun acord cu toata lumea, am plecat spre Angelo unde se presupunea ca ma astepta Domnu' Sef cu Lizuk. Si chiar ma astepta acolo. Am ajuns si eu acolo, m-am asezat langa ei, am comandat cu totii niste pizza si 3 beri si-o Cola (suc pentru proaspatul posesor de Golf 3 Laughing ) si ne-am pus pe aiurit. Incepusem sa zicem ceva despre fotbal io cu Dom' Sef da` ne-am lecuit repede pen` ca le plictiseam pe fete.
Am mai stat ce-am mai stat si-mi suna mie telefonul. La celalalt capat, scumpa mea iubita care tocmai iesise de la facultate. I-am spus unde sa vina si unda sa stea sa ma astepte caa vin s-o iau si s-o aduc la semeata adunarea. Intre timp, am primit alt telefon, de la avy pe care, l-am luat foarte direct spunandu-i "Treci in Angelo!". Au venit cei doi, Madalina si Avy. Mai departe, cica sa comande ceva si cei doi. Avy si-a luat licoarea aducatoare de bucurie in sufletul barbatului pe cand Madalina si-a comandat o sticla de Cappy... si pe care nu a baut-o din motive lesne de inteles. Arata a orice, numa` a Cappy, nu. Pana la urma, am hotarat in unanimitate, ca acea sticla de apa cu zahar galben va fi mascota Congresului. Poza cu mascota va fi publicata dupa ce o voi scoate din telefon. Laughing
Mai departe, am inceput o discutie contradictorie cu Domnu' Sef pe tema "ba tu esti ba gay, nu io!"... sau incercam sa ma dau mare cu faptul ca eu am FIFA 98 World Cup acasa, CD original. Nu intru prea mult in detaliu pentru ca o sa creada lumea ca eu si Domnu' Sef avem minte de copii de 5 ani... nu departe de adavar ar fi, da` hai sa o lasam asa cum a picat.
Mai departe, am incercat putin sa ne prezentam unu' cu Avy si Avy cu restu' pen` ca nu-l cunoasteam pe om si asa este frumos si... cam atat. Laughing

Una peste alta, am avut parte de un Al Treilea Congres Extraordinar umbrit de lipsa unor membri de seama ai forumului, dintre care 2 au fost lipsiti de obrajor si nu ne-au mai anuntat si pe noi ca nu pot veni, plus ceilalti 2 care chiar nu au putut sa vina si ii intelegem. Sper ca la urmatorul Congres sa fim in forumula completa. Daca nu, nu!

Cam atat pentru ziua de azi... sper ca v-a placut... io ma duc la meci sa ma uit in continuare la Steaua - Lyon pen` ca a inceput de mult repriza a II-a si io scriu ca idiotu` textu' asta. Laughing [/u]

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Mar Oct 21, 2008 11:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

SI cik io ma aflu printre cei lipsiti de obrajor....Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Oct 21, 2008 11:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probabil... nu stiu...

Pe de alta parte, saraca de Lory, a fost acolo, la locul de intalnire si a asteptat pe cineva acolo, dar, nu a gasit pe nimeni... ne pare rau Lory... dar speram sa fi prezenta data viitoare.

Si-a uitat vaca de mine s-o enumere si pe tanti claudya, una dintre membrele de la inceputurile forumului care ne-a onorat si ea cu prezenta astazi... Deci furam astia azi:

1. niledA, adica io.
2. Domnu' Sef.
3. Lizuka.
4. Avy.
5. Claudya.
6. Madalina.

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Joi Oct 23, 2008 8:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

io am anuntat, da ce? sunt membru de seama? Laughing

si tanti marioara, ce imi zicea mie pe mess (eu fiind conectat de pe telefon in timpu' cursului de tgd [teoria generala a dreptului]) unde si cand ne intalnim, dar io ii explicai ei ca nu pot ajunge.... si ea intelese Razz
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 12:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai si cui trebuia sa-i spui ma omule? Laughing Unei persoana care era data de al inceput incerta sau noua, alora de-am fost prezenti? Laughing Laughing Laughing Laughing

I can haz blog
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2008 12:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iaca-ta ca, dupa vreo saptamana aproape, scosai din telefon poza cu mascota celui De-al Treilea Congres Extraordinar al nostru, al forumistilor. Vi-o ofer spre viziualizare. Laughing

I can haz blog
Sus
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 26/Sep/2007

MesajTrimis: Joi Oct 22, 2009 3:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se declară nul, că n-ați spart nimic.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Oct 30, 2009 4:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ba da, am spart... gasca la final de congres. Laughing

I can haz blog
Sus
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Noi 16, 2009 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu merge, cu părere de rău, nu merge.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Noi 21, 2009 2:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De parca ne-ar pasa de parerea ta. Laughing

I can haz blog
Sus
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Sam Dec 19, 2009 3:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Suntem singuri aici. Do you honestly think anybody else gives a fuck?
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Anunturi adminstrative | Propuneri si reclamatii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum