Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mare sau munte?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Turism
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 10:39 pm    Titlul subiectului: Mare sau munte? Raspunde cu citat (quote)

Unde preferati voi sa va petreceti vacantele?Va atrag plajele insorite si nisipul fierbinte de pe litoral sau padurile racoroase si drumetiile antrenante de la munte?..eu una le prefer pe amandoua..imi place sa lenevesc si cateva zile pe plaja..imi plus ador sa ma scald in apa marii...dar nici muntele nu mi se pare a fi mai putin atractiv...imi place sa-mi "rup picioarele" facand diverse trasee..
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 10:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Munte,mereu la munte m-am simtit bine, aveam chiar ce admira, mai putin unele gunoaie,pe cand la mare nu pot sta mai mult de 3 zile ca ma plictisesc.
claudya
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 11:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu iubesc mareeeeeeeeaa..ador sa ma balacesc in apa..sa caut scoici..sa joc volei pe nisip..sper ca anul acesta sa ajung si eu...pentru ca nu am mai fost de 3 ani la mare Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Muntele, pentru că are ceva misterios. În plus, reprezintă natura sălbatică în cea mai pură formă. Oricum, n-am fost niciodată la mare, așa că nu-mi place. Laughing
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 12:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

muntele...e altceva, ma simt legat de munti...ador sa privesc piscurile pierdute in ceata, sau sa urc la 1400/2000 si sa vad norii de sus...sa urc pe munti si sa cobor agatandu-ma de crengile brazilor....
la mare e doar aerul poluat de masini si gratare...la munte e aer curat...
MUNTE Very Happy

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 12:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de preferat muntele si marea daca se poate . Muntele pentru aerul curat, linistea de acolo si peisaje. Marea pentru fetele de pe plaja, soare, nisip , distractie, volei pe plaja. Cel mai bine e cand mergi cateva zile la mare dar si la munte Cool
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 12:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cel mai bine îi când ai bani de dus și la munte și la mare. Până atuncea... Laughing
djl
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 22/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 1:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marea.
Dar dacă ar fi să petrec din nou anumite clipe minunate din anii '90, aș alege Provița de Sus, deci munte.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 7:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Munte. Pentru ca acolo te simti implinit (si cu dureri de muschi incredibile).

Mare. Pentru ca acolo te simti liber (si cu arsuri la fel de incredibile).

Oricum, eu ma fac ca ma simt liber si la munte, asa ca ma duc la munte. Apreciez marea doar pentru... mare. Daca as avea o cada mai mare nu as avea nevoie de mare Razz
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 8:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar stati ca mi-am adus aminte de ceva, care ma face sa nu-mi mai doresc asa de mult sa merg la mare...cel putin nu in Romania ! Da ...vorbesc despre "carnatii".."submarinele" din apa . Acum 2 ani am fost la Costinesti...am zis :domne' ...poate asa sunt tinerii, n-au bani pentru toaleta, dar anul trecut am fost la Eforie Nord si am intalnit aceesi situatie Wink .
Oriunde intram in apa..parca ma urmarea "carnatu" Wink
Deci un minus mare pentru litoralul din Romania Wink
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
Oriunde intram in apa..parca ma urmarea "carnatu" Wink

Horror movie script! Laughing Laughing Laughing
FloryF
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 15/Ian/2009

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 2:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se poate si una si alta? Mie imi plac amandoua Very Happy , dar cum s-a mai spus, ar fi bine sa ai bani pentru amandoua si pana se intampla asta, alegem fie munte pentru impatimitii muntelui, fie mare pentru impatimitii marii sau amandoua pentru cei care dispun de bani.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Turism Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum