| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
ciprian_dinu nou venit

Data inscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 1 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Noi 20, 2008 10:24 pm Titlul subiectului: SCOALA DE SOFERI INSTRUCTOR AUTO PLOIESTI |
|
|
SCOALA DE SOFERI INSTRUCTOR AUTO PLOIESTI - DINU CIPRIAN P.F.A., pregatesc CU CALM si MULTA RABDARE (din 1997) cursanti in vederea obtinerii permisului de conducere cat. B. PROMPTITUDINE, SERIOZITATE, PROFESIONALISM. Taxa pentru orele de conducere se poate achita integral sau in 3 rate egale. Autoturism "SCOALA" RENAULT NEW SYMBOL DIESEL 2008. Asigur (contra cost) masina la examenul practic in traseu. Scolarizarea se realizeaza INDIVIDUAL, cu fiecare cursant(a) in parte, nu cu mai multi cursanti in autovehiculul SCOALA. A T E N T I E: NU FUR DIN TIMPUL CURSANTULUI, ADICA NU OPRESC IN TIMPUL SEDINTELOR DE CONDUCERE SA-MI FAC DIVERSE CUMPARATURI. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !!!Telefon: 0722 73 75 47. E-mail: instructor_auto_ploiesti[at]yahoo[dot]com sau http://www.instructor-auto.net/
Ultima modificare efectuata ciprian_dinu la Lun Aug 31, 2009 10:00 pm, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Sam Noi 29, 2008 4:41 am Titlul subiectului: |
|
|
hehe...e vecin cu mine si app masina e misto
imi place noul symbol  |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
dar site-ul lui e f. urat  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
|