| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 10:04 am Titlul subiectului: Minunăția numită ZBrush (3D Sculpting, Painting, Rendering) |
|
|
Nu știu câți dintre voi ați avut ocazia să lucrați cu vreun program de modelare/animație/randare/etc 3D, dar trebuie să recunoașteți că sunt niște unelte date dracului rău de tot!
Eu, unul am lucrat doar cu 3D Studio MAX, Maya și Softimage|XSI. Mai deunăzi am descoperit ZBrush-ul, care e mai mult un soft de sculptură virtuală. Acesta lucrează exclusiv în modul 2.5D față de altele care adoptează 3D-ul. ZBrush e folosit în special pentru modelare sau ajustarea modelelor existente. Bazat în mod special pe lucrul cu portretele, acesta face minuni. Mai multe informații aici.
Acuma, clătiți-vă ochii asupra unor imagini făcute de niște oameni care au prea mult timp liber:
Render-ul (cel făcut cu ZBrush) e primul, iar al doilea e modelul de referință.
PS: Mi-am permis să pun imagini full-size și nu thumbnail-uri, deoarece aistea nu-s așa imense. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| super tari imaginile , cunosc si eu pe cineva care se ocupa de asa ceva si in plus face si animatii . http:// www.vstudio.lx.ro |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Într-o perioadă am lucrat și eu și am colaborat cu Activision Value. Da' acuma m-am lăsat. Îmi lua mult prea mult timp. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|