| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Sam Oct 18, 2008 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Suna-ma fratele meu... ca si ai numaru' de telefon al meu... ... vezi ca ti l-am lasat pe privat, ca tare mi-e ca nu ma gaseste nici dracu` pe mess in seara asta... rost de distractie se anunta.
Care mai vii ma? Inca odata zic: Maine, in jur de ora 18, in Centru, la ceas.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 18, 2008 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
bre adelin, si restu' de amatori, da de ce nu veniti la Maneciu, ca e festival, se lasa cu bautura cu dalea  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Sam Oct 18, 2008 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| niledA a scris: | Da Magda mama, se poate atunci... si ca sa nu mai apara specimene de genu' celui de mai sus, Duminica, la ora 18, la ceas, in Centru (unde a fost locu` de intalnire si data trecuta), ne adunam toti... aia care vor sa vina... cine poate, bine... cine nu, nu! Ne-o vedea la al IV-lea Congres.  |
Bravo mah...va ca pe mine nu m-ati inclus.
anyway..zilele astea am fost ocupat si nu am intrat pe net..
Acum am primit un mass (ratacit probabil) in care cik maine-i Congres.
Io nu pot veni ca nu-s in localitate.distractie placuta! _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 3:47 am Titlul subiectului: |
|
|
1. Nu ai fost pe net.
2. Sa dea toti dracii in casuta ta vocala sinel tata... ia verific-o pe numaru' ala pe care mi l-ai dat tu la ultima intalnire de forumisiti si dupa sa te vad daca mai zici ca nu ai fost inclus.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Magdala a scris: | | Vii avy? |
Nu ! Sunt de munci! Distractie placuta va doresc! _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bai, nu mai e azi... spre bucuria lu' Avy ... maine sau poimanie e bine? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 65 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sinel! Dragul nostru... ma citez "Noi astia trei... bla bla, nu-mi amintesc" este echivalent cu Magda (ladies first ), Adelin si Sinel (in ordine alfabetica) . So, don't cry.... Si oricum s-a anulat, asa ca... poate-ti faci timp si ne vedem! _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci... maine pica pen` ca nu am vb nimic cu nime'... da' macar Marti mere ma? Sau imi bag ceva in el de Congres si nu mai facem nimic?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Lun Oct 20, 2008 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| niledA a scris: | Deci... maine pica pen` ca nu am vb nimic cu nime'... da' macar Marti mere ma? Sau imi bag ceva in el de Congres si nu mai facem nimic?  |
Merge cand vrei tu in timpul saptamanii (luni-vineri), marti e ok!
ID: avy_marius2005@yhaoo.com _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Oct 20, 2008 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, e ok... ca doar asta am spus si io ieri... azi sau maine... da` cum azi nu a zis nici dracu' nimic, facem maine... e bine maine la ora 18? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Oct 21, 2008 1:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Mda... cica am hotarat ceva... locatia ramane aceeasi, ca si ora de intalnire... treaba se intampla astazi, 21 Octombrie, adica Marti... si estem astia:
1. niledA, adica eu.
2. Domnu' Sef... participant sigur.
3. Lizuka... data ca sigura.
4. Magdala, draga de ea... nu va sta mult cu noi... dar ne va onora cu prezenta.
5. Avy... posibil intarziat... ma va suna sa-mi spuna ce si cum...
6. DaYanNaLuVvPufF (traiasca copy-paste), doar daca scapa mai devreme de la facultate (avand cursuri pana la 5 am inteles)... la fel, ma va suna si ea sa-mi spuna ce si cum.
Mai erau vreo 3 oite doritoare, Lory, sinel si lollex... dar, de Lory nu putem da, nu a mai intrat nici pe mess, nici pe forum de ceva vreme. Sinel preteaza munca in folosul portofelului la orasa desfasurarii Congresului... iar lollex, are cursuri pana seara tarziu si este foarte putin probabil ca va reusi sa ajunga la timp.
Acestea fiind spuse, sa ne vedem cu bine maine si sa vedem ce-o iesi... Promit ca voi face o cronica a evenimentului imediat dupa terminarea acestuia...
PS: Domnu' Sef, pentru tine, locul de intalnire nu esta la ora 18:00, in Centru, la Ceas... ci la Bucov, la Gradina Zoologica, pe la ora 20:00.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|