Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Minunăția numită ZBrush (3D Sculpting, Painting, Rendering)

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Calculatoare si Internet
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 10:04 am  Raspunde cu citat (quote)

Nu știu câți dintre voi ați avut ocazia să lucrați cu vreun program de modelare/animație/randare/etc 3D, dar trebuie să recunoașteți că sunt niște unelte date dracului rău de tot!
Eu, unul am lucrat doar cu 3D Studio MAX, Maya și Softimage|XSI. Mai deunăzi am descoperit ZBrush-ul, care e mai mult un soft de sculptură virtuală. Acesta lucrează exclusiv în modul 2.5D față de altele care adoptează 3D-ul. ZBrush e folosit în special pentru modelare sau ajustarea modelelor existente. Bazat în mod special pe lucrul cu portretele, acesta face minuni. Mai multe informații aici.

Acuma, clătiți-vă ochii asupra unor imagini făcute de niște oameni care au prea mult timp liber:

Render-ul (cel făcut cu ZBrush) e primul, iar al doilea e modelul de referință.

PS: Mi-am permis să pun imagini full-size și nu thumbnail-uri, deoarece aistea nu-s așa imense.

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 5:45 pm  Raspunde cu citat (quote)

super tari imaginile , cunosc si eu pe cineva care se ocupa de asa ceva si in plus face si animatii . http:// www.vstudio.lx.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Noi 23, 2006 11:12 am  Raspunde cu citat (quote)

Într-o perioadă am lucrat și eu și am colaborat cu Activision Value. Da' acuma m-am lăsat. Îmi lua mult prea mult timp.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Calculatoare si Internet Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum