Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Trecerea de la cu taxa la fara taxa si invers !!!

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
avy
membru
membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Sep 19, 2008 11:44 am  Raspunde cu citat (quote)

Salut!

Sunt student al facultatii T.P.P. , Specialitate Ingineria Mediului si am si eu o intrebare : Daca se poate trece de la cu taxa la fara taxa in cazul in care am luat toate examenele , iar cei de la fara taxa nu si-au luat toate examenele?

Treaba e ca mai am 2 restante la Matematica si imi e teama de cei de la cu taxa, care si-au "luat" toate examenele, daca ma pot trezi la inceputul anului la CU taxa?
Astept raspuns! Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Sam Oct 11, 2008 1:05 am  Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu exact nu vreau nici sa spun tampenii...dar din cate am inteles eu ( si pe mine ma rodea chestia asta cu trecuta de la fara la cu) se face aceasta trecere numai in cazul in care ramai repetent...deci nu iti pierzi locul de la fara taxa daca ai restante...(repet nu sunt foarte sigura..) stiu ca inainte cei de la taxa treceau la fara dand admitere din nou insa acum de cand cu dosarele numai stiu nimic..
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 12, 2008 9:26 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu ai de ce sa-ti faci probleme..eu am avut si 12 restate si tot nu mi-a luat nimeni locul Laughing
avy
membru
membru

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 12:32 am  Raspunde cu citat (quote)

Da va multumesc de raspuns..... intre timp m-am interesat si am aflat ca nu iti poate lua nimeni locul de la fara taxa (doar in cazul in care ramai repetent), dar se poate trece de la cu taxa la fara taxa... daca se elibereaza locuri la buget, esti integralist si ai medie mare!!
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 6:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

deci am avut dreptate ca nu iti pierzi locu decat daca ramai cat despre trecerea de la cu la fara...cum spuneam inainte se dadea admitrea din nou iar acum dupa cum spui si tu daca sti integralist si ai medi mare
Sus
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 11:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

Simt nevoia sa clarific..
deci..locul de la fara taxa nu ti-l pierzi decat daca repeti anu
CUM treci la fara taxa.Poi...iti iei toate examenele din anul 1,iar cand treci anul 2...te duci frumos cand se fac inscrierile...te reinscrii in anul 1(sperand sa intrii la fara taxa) apoi iti echivalezi toate examenele(ca doar le ai luate) si frumos..dupa o zi esti in anul 2 la fara taxa altaturi de colegii tai Cool
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
avy
membru
membru

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 5:11 pm  Raspunde cu citat (quote)

sinel a scris:
Simt nevoia sa clarific..
deci..locul de la fara taxa nu ti-l pierzi decat daca repeti anu
CUM treci la fara taxa.Poi...iti iei toate examenele din anul 1,iar cand treci anul 2...te duci frumos cand se fac inscrierile...te reinscrii in anul 1(sperand sa intrii la fara taxa) apoi iti echivalezi toate examenele(ca doar le ai luate) si frumos..dupa o zi esti in anul 2 la fara taxa altaturi de colegii tai Cool

Nu e nevoie... decat sa te duci pana la secretariat!
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 6:09 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu e nevoie sa ce??
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum