|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 4:40 pm |
|
|
Bucurestiul va gazdui intre 18 si 20 mai 2007 o cursa din campionatul de automobilism FIA GT pe un circuit care va fi amenajat in jurul Palatului Parlamentului de firma Bucharest Ring.Firma o sa investeasca 12 milioane de euro,iar circuitul va avea o lungime totala de 3,2 kilometri, iar viteza medie pe un tur de pista va fi 150 km/h.
E cineva pasionat de astfel de evenimente? Eu una nu am fost pana acum la nici un circuit de curse, dar cred ca ar fi interesant de vazut...cel putin acesta cred ca o sa fie destul de spectaculos...ca ieftin sigur nu este..  |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 7:51 pm |
|
|
Din cate stiu eu, sunt un pic cam obsedat de tot ceea ce tine de cuvantul "automobil". In concluzie ma cam pasioneaza si tot ceea ce tine de eveniment automobilistic in patria noastra mama. Dar, din cate am inteles din postul tau, respectiva firma va investi ceva in jurul a 12 meleoane de euroi in celebrul circuit. Bun, nimic bizar pana aici. Dar FIA nu a zis nimic si de o includere a circuitului in calendaru competitional si in anul competitional 2008? Si daca nu il vor include, respectiva firma nu va dori cat mai repede "sa-si scoata banii"? Oare acest lucru se va reflecta in pretul biletelor la cursa? Daca da, eu atunci ce ma fac, pt ca eu chiar vreau sa ajung la acea cursa . _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 9:54 pm |
|
|
Uuh, look.
| FIA Official Website a scris: | | Bucharest's city track will host the fourth round of the 2007 FIA GT Championship. |
FIA planifică circuitele de la an la an. Anu' ăsta au inclus România pentru 2007, în 2007 o vor include (sau nu) pentru 2008. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 3:09 pm |
|
|
exactly my point: pt 2008 nu s-a spus nimic, deci oare firma respectiva nu va dori sa scoata investitia cat mai repede? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 8:17 pm |
|
|
Nu, pentru că au și ei niște băieți cu capete mari și băștepte care fac totuși niște planuri și statistici. Oricum, România va fi inclusă în programa din 2008 pentru că cea planificată pentru 2007 va avea un succes răsunător, dat fiind layout-ul circuitului, care, deși nu este prea "periculos", e obositor la culme. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|