| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Lory_z nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008 Mesaje: 21 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 12:13 am |
|
|
Tot shaorma de acasa e mai buna pe cuvant! e mult mai gustoasa si ti-o poti prepara exact cum iti place! eu de exemplu imi place cu multa ceapa, pui si maioneza Poti da o fuga pana la Carfour k sa iei tot ce ai nevoie pentru shaorma _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 12:34 am |
|
|
Cum poate sa-ti placa ceapa in shaorma? Da` de fapt, stai... ca o mananci acasa la tine, unde nu e prea multa lume in preajma care sa-ti spuna ca puti a ceapa.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008 Mesaje: 21 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 12:41 am |
|
|
Shaorma fara ceapa Nu are gust!! parerea mea!si nu te mai gandi ca iti miroase gura a ceapa sau usturoi pentru ca ai de pierdut  _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 12:46 am |
|
|
Deci LOL... ultima oara cand am mancat shaorma cu ceapa, am ramas cu un gust amar in gura si cu niste avertismente de a nu vorbi sau de a nu deschide gura sau de a pastra o distanta regulamentare de vreo 3 metri fata de niste tovarasi. Asa ca, nu mersi, nu imi place shaorma cu ceapa si / sau usturoi. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 9:23 pm |
|
|
votez pentru eliminarea domnei ceapa din saorma si din mancare in general . Dar asta e doar o optiune personala. Ah..mi-am adus aminte o ceapa cruda merge cu o ciorba de fasole _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 10:16 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | votez pentru eliminarea domnei ceapa din saorma... |
Subscriu... who`s with me?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|