Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
sal
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Prezentare forumisti!
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Sam Oct 11, 2008 12:08 am  Raspunde cu citat (quote)

Lory_z a scris:
O sa ma prezint si eu asa cum trebuie Smile Ma numesc Loredana, sunt din Ploiesti, am aproape 20 de ani si sunt anul II la Finante Banci ! O facultate destul de usurica in comparatie cu alte facultati cum sunt cele de la inginerie sau mecanica! Le urez bafta si le tin pumnii tuturor celor care au o facultate mai grea un pic si mai ales celor care fac cu profesori gen : Mosescu s.a.

bine ne-ai gasit

deci, daca ai aproape 20 de ani si esti anu II, rezulta ca pana in revelion dai de baut Laughing
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger

Lory_z
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008

MesajTrimis: Sam Oct 11, 2008 12:51 am  Raspunde cu citat (quote)

DaYanNaLuVvPufF a scris:
eu fac fizica cu Mosescu si sunt anu I la ingineria mediului....am fost laun singur curs al acestui prof si deja mi-e groaza..... Crying or Very sad

Daca te ti de facultate sunt convinsa ca nu o sa fie probleme Wink oricum eu iti urez multa bafta la examene!! trebuie sa ai mult curaj ca sa intri la ingineria mediului! (eu fug de fizica de rup pamantul de cand ma stiu!!) Laughing!!!

Ultima modificare efectuata de catre Lory_z la Vin Oct 24, 2008 11:44 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Sam Oct 11, 2008 12:57 am  Raspunde cu citat (quote)

Nici mie nu imi place fizica dar mi-a placut ideea de a fi inginer in mediu si oricum fizica va "disparea" in anul II deci nu am de suferit asa mult....la restul materiilor ma voi descurca zic eu...vor mai fi mici probleme cu matematica dar vor "disparea" si ele in anul II...apoi vor incepe cursurile si materiile pe specializare de asemenea si practica ....lucruri interesante si foarte frumoase..deci nu curaj mi-a trebuit ci curiozitate si dorinta Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Lory_z
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Sam Oct 11, 2008 12:57 am  Raspunde cu citat (quote)

bine ne-ai gasit

deci, daca ai aproape 20 de ani si esti anu II, rezulta ca pana in revelion dai de baut Laughing

Nu obisnuiesc sa beau alcool! ... as putea sa-ti fac cinste cu un suc Very Happy
Lory_z
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Sam Oct 11, 2008 1:05 am  Raspunde cu citat (quote)

Da, ai dreptate Dayana! primul an e mai greu, e doar un hop mai mare si gata Smile totul o sa devina mult mai usor si interesant!! e bine ca ai stiut la ce facultate sa optezi.
lollex
membru
membru

MesajTrimis: Sam Oct 11, 2008 8:27 am  Raspunde cu citat (quote)

Lory_z a scris:
bine ne-ai gasit

Nu obisnuiesc sa beau alcool! ... as putea sa-ti fac cinste cu un suc Very Happy

apai nu e nevoie sa bei tu alcool, bem noi Very Happy

oricum glumeam Razz
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sam Oct 11, 2008 10:17 am  Raspunde cu citat (quote)

Ce gluma ma? Vorbeste serios naiba... deci, sa dea de baut. Laughing Laughing Laughing

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Lory_z
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Oct 12, 2008 12:33 pm  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Ce gluma ma? Vorbeste serios naiba... deci, sa dea de baut. Laughing Laughing Laughing

Asa mai!! puneti o somera sa va faca cinste!! Laughing Laughing ! Sa va multumiti cu un suc Razz ! Primul care isi gaseste de munca da de baut la primul salariu Very Happy Very Happy !! se stie el cine Laughing Laughing

Ultima modificare efectuata de catre Lory_z la Dum Oct 12, 2008 11:26 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 12, 2008 9:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

Lory_z a scris:
O sa ma prezint si eu asa cum trebuie Smile Ma numesc Loredana, sunt din Ploiesti, am aproape 20 de ani si sunt anul II la Finante Banci ! O facultate destul de usurica in comparatie cu alte facultati cum sunt cele de la inginerie sau mecanica! Le urez bafta si le tin pumnii tuturor celor care au o facultate mai grea un pic si mai ales celor care fac cu profesori gen : Mosescu s.a.

nime ai sosit printre noi Loredana, scuze pentru raspunsul intarziat . Bafta cu facultatea
Lory_z
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Oct 12, 2008 11:30 pm  Raspunde cu citat (quote)

Multumesc!! Ma bucur sa ma aflu printre voi Wink
avy
membru
membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 12:27 am  Raspunde cu citat (quote)

DaYanNaLuVvPufF a scris:
eu fac fizica cu Mosescu si sunt anu I la ingineria mediului....am fost laun singur curs al acestui prof si deja mi-e groaza..... Crying or Very sad

Mosescu Smile))) =))) Smile)) ma faci sa rad.... Inca nu ai auzit de Bolocan , de Camenita , de Lucia Antonescu , de Paul Rosca si de multi altii.... Daca ai prezenta maxima. teme facute si laborator bine pus la punct... nu o sa ai nicio problema...

Anul I e un an usurel.... Da! Vei scapa de fizica dupa anul I, dar vei da peste Chimie fizica, Fizico-Chimia Mediului care sunt mult mai complexe... dar te vei lamuri pe parcurs despre ce e vorba.
Te poti astepta ca dupa primul an de fac. dintr-o grupa de 26 de studenti sa ramaneti doar 15!
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 6:28 pm  Raspunde cu citat (quote)

am auzit de toti ci pe care i-ai enumerat acolo crede-ma avy insa treaba era alta noi vorbeam de faptul ca voi scapa de ele si ca vor incepe specializarile care chiar daca vor fi grele imi vor placea...stiu ca voi face chimi fizica si fizico-chimia mediului.Razz stai linistit ca sunt documentata..nu am nimerit la specialzara asta din gresala....si bineinteles ca stiu ca vom ramane mult mai putini in anul 2

P>S> la dnu Camenita am ceva recomandari bune...desi nu vreau sa ma bazez pe asta Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 8:59 pm  Raspunde cu citat (quote)

Lory_z a scris:

Asa mai!! puneti o somera sa va faca cinste!! Laughing Laughing ! Sa va multumiti cu un suc Razz ! Primul care isi gaseste de munca da de baut la primul salariu Very Happy Very Happy !! se stie el cine Laughing Laughing

Pai... se pare ca io ma cam simt... ma rog, e o chestie temporara la mine, da` aduce bani... deci, trebuie sa fac cinste? Confused De fapt, pana nu primesc o shaorma de la sinel nu fac cinste nimanui. Laughing

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Lory_z
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 11:44 pm  Raspunde cu citat (quote)

Se pare ca e randul meu sa ma simt, nu? Very Happy dar...nu esti singurul care si-a luat un job in ultimul timp!! Razz nu-i asa lollex?? Very Happy Very Happy mai da si la altii ca tot te faci tanc mai mereu Laughing
lollex
membru
membru

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 6:21 am  Raspunde cu citat (quote)

Lory_z a scris:
Se pare ca e randul meu sa ma simt, nu? Very Happy dar...nu esti singurul care si-a luat un job in ultimul timp!! Razz nu-i asa lollex?? Very Happy Very Happy mai da si la altii ca tot te faci tanc mai mereu Laughing

pai inca nu mi-am luat, am fost la interviu si acum astept raspuns, mi-au zis ca in maxim 2 sapt or sa ma sune Very Happy da tu o sa fii prima care afla, iti promit Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Prezentare forumisti! Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

:: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group ::
TMZ Poze cu vedete si Barfa :: SALVA.ro - Colegi si prieteni :: Decodari gratis online :: Poze cu copii:::: Anunturi Prahova | ::| Jocuri | Dacia Logan| | Mesaje de dragoste | Gazduire| : Anunturi animale ::Referate:::: :: Colectie de citate celebre si proverbe :: Pentru iubitorii de animale:: ::: Fotografii, Poze, Imagini:::::: caini de vanzare :: Best Quotes:: citazioni celebri:::::: Frasi celebri:: web design ploiesti ::frasi sulla vita:: frasi latine:: frasi d'amore:: frasi amicizia:: frasi felicita:: frasi tristi::Philosophical quotes::Best funny quotes::Marijuana quotes:: Sex quotes :::: generatoare::dictionar vise::jocuri noi :: poezii :: horoscop 2009 :: desene animate :: tratamente naturiste :: retete de mancare pentru copii :: matrimoniale prahova