| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 12:08 am |
|
|
| Lory_z a scris: | O sa ma prezint si eu asa cum trebuie Ma numesc Loredana, sunt din Ploiesti, am aproape 20 de ani si sunt anul II la Finante Banci ! O facultate destul de usurica in comparatie cu alte facultati cum sunt cele de la inginerie sau mecanica! Le urez bafta si le tin pumnii tuturor celor care au o facultate mai grea un pic si mai ales celor care fac cu profesori gen : Mosescu s.a. |
bine ne-ai gasit
deci, daca ai aproape 20 de ani si esti anu II, rezulta ca pana in revelion dai de baut  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Lory_z nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008 Mesaje: 21 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 12:51 am |
|
|
| DaYanNaLuVvPufF a scris: | eu fac fizica cu Mosescu si sunt anu I la ingineria mediului....am fost laun singur curs al acestui prof si deja mi-e groaza.....  |
Daca te ti de facultate sunt convinsa ca nu o sa fie probleme oricum eu iti urez multa bafta la examene!! trebuie sa ai mult curaj ca sa intri la ingineria mediului! (eu fug de fizica de rup pamantul de cand ma stiu!!) !!! _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!"
Ultima modificare efectuata de catre Lory_z la Vin Oct 24, 2008 11:44 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 12:57 am |
|
|
Nici mie nu imi place fizica dar mi-a placut ideea de a fi inginer in mediu si oricum fizica va "disparea" in anul II deci nu am de suferit asa mult....la restul materiilor ma voi descurca zic eu...vor mai fi mici probleme cu matematica dar vor "disparea" si ele in anul II...apoi vor incepe cursurile si materiile pe specializare de asemenea si practica ....lucruri interesante si foarte frumoase..deci nu curaj mi-a trebuit ci curiozitate si dorinta  |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 12:57 am |
|
|
bine ne-ai gasit
deci, daca ai aproape 20 de ani si esti anu II, rezulta ca pana in revelion dai de baut
Nu obisnuiesc sa beau alcool! ... as putea sa-ti fac cinste cu un suc  _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 1:05 am |
|
|
Da, ai dreptate Dayana! primul an e mai greu, e doar un hop mai mare si gata totul o sa devina mult mai usor si interesant!! e bine ca ai stiut la ce facultate sa optezi. _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
lollex membru

|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 8:27 am |
|
|
| Lory_z a scris: | bine ne-ai gasit
deci, daca ai aproape 20 de ani si esti anu II, rezulta ca pana in revelion dai de baut
Nu obisnuiesc sa beau alcool! ... as putea sa-ti fac cinste cu un suc  |
apai nu e nevoie sa bei tu alcool, bem noi
oricum glumeam  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1103 Locatie: In nori... doar capu`
|
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 12:33 pm |
|
|
| niledA a scris: | Ce gluma ma? Vorbeste serios naiba... deci, sa dea de baut.  |
Asa mai!! puneti o somera sa va faca cinste!! ! Sa va multumiti cu un suc ! Primul care isi gaseste de munca da de baut la primul salariu !! se stie el cine _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!"
Ultima modificare efectuata de catre Lory_z la Dum Oct 12, 2008 11:26 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1146 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 9:16 pm |
|
|
| Lory_z a scris: | O sa ma prezint si eu asa cum trebuie Ma numesc Loredana, sunt din Ploiesti, am aproape 20 de ani si sunt anul II la Finante Banci ! O facultate destul de usurica in comparatie cu alte facultati cum sunt cele de la inginerie sau mecanica! Le urez bafta si le tin pumnii tuturor celor care au o facultate mai grea un pic si mai ales celor care fac cu profesori gen : Mosescu s.a. |
nime ai sosit printre noi Loredana, scuze pentru raspunsul intarziat . Bafta cu facultatea _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 11:30 pm |
|
|
Multumesc!! Ma bucur sa ma aflu printre voi _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 12:27 am |
|
|
| DaYanNaLuVvPufF a scris: | eu fac fizica cu Mosescu si sunt anu I la ingineria mediului....am fost laun singur curs al acestui prof si deja mi-e groaza.....  |
Mosescu ))) =))) )) ma faci sa rad.... Inca nu ai auzit de Bolocan , de Camenita , de Lucia Antonescu , de Paul Rosca si de multi altii.... Daca ai prezenta maxima. teme facute si laborator bine pus la punct... nu o sa ai nicio problema...
Anul I e un an usurel.... Da! Vei scapa de fizica dupa anul I, dar vei da peste Chimie fizica, Fizico-Chimia Mediului care sunt mult mai complexe... dar te vei lamuri pe parcurs despre ce e vorba.
Te poti astepta ca dupa primul an de fac. dintr-o grupa de 26 de studenti sa ramaneti doar 15! _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 6:28 pm |
|
|
am auzit de toti ci pe care i-ai enumerat acolo crede-ma avy insa treaba era alta noi vorbeam de faptul ca voi scapa de ele si ca vor incepe specializarile care chiar daca vor fi grele imi vor placea...stiu ca voi face chimi fizica si fizico-chimia mediului. stai linistit ca sunt documentata..nu am nimerit la specialzara asta din gresala....si bineinteles ca stiu ca vom ramane mult mai putini in anul 2
P>S> la dnu Camenita am ceva recomandari bune...desi nu vreau sa ma bazez pe asta  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1103 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 8:59 pm |
|
|
| Lory_z a scris: |
Asa mai!! puneti o somera sa va faca cinste!! ! Sa va multumiti cu un suc ! Primul care isi gaseste de munca da de baut la primul salariu !! se stie el cine |
Pai... se pare ca io ma cam simt... ma rog, e o chestie temporara la mine, da` aduce bani... deci, trebuie sa fac cinste? De fapt, pana nu primesc o shaorma de la sinel nu fac cinste nimanui.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 11:44 pm |
|
|
Se pare ca e randul meu sa ma simt, nu? dar...nu esti singurul care si-a luat un job in ultimul timp!! nu-i asa lollex?? mai da si la altii ca tot te faci tanc mai mereu  _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
lollex membru

|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 6:21 am |
|
|
| Lory_z a scris: | Se pare ca e randul meu sa ma simt, nu? dar...nu esti singurul care si-a luat un job in ultimul timp!! nu-i asa lollex?? mai da si la altii ca tot te faci tanc mai mereu  |
pai inca nu mi-am luat, am fost la interviu si acum astept raspuns, mi-au zis ca in maxim 2 sapt or sa ma sune da tu o sa fii prima care afla, iti promit  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
|
|
|
 |
|