| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 88
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 12:17 am |
|
|
| Si eu vreau sa vin...dar nu imi place sa ma bag in treburile "organizatoricesti" deci astept hotararea finala si daca pot sa vin vin daca nu ..nu |
|
|
|
 |
|
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 61 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 9:28 am |
|
|
Lasa DayanNa, si-aici ma opresc ca atat am retinut ca organizam noi. Tu doar sa fii acolo. Mai subscrie cineva? Cu Domnu' Sef am vorbit, e available, Dna Sefa si ea... Dar! schimb de id-uri facem pentru o conferinta? Ca sa stabilim locul si ora? Hai ca incep eu, al meu e seximarioara2006... Astept. _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 10:31 am |
|
|
Pai... pana acu`, avem niste "ofertanti" care cica vor fi acolo... unii dintre ei nu au "aidiele" stiute de restu`, asa ca, rogu-i sa le dea aci... ca sa vezi conferinta dracu` ce-o sa fac.
1. niledA - in calitate de "initiator"
2. Magdala - vie, moarta tot vine...
3. sinel - a gasit metoda de a-l face pe dracu` in 4, deci vine ca-l tai de nu o face... promitem ca-i vom face o pizza in miniatura lui.
4. Domnu` Inginer Sef - nu se poate face fara sefu' nimic dom`le.
5. Lizuka, adica Doamna Sefa... ce-o sa-l tina din scurt pe Domnu` Inginer Sef... ca altfel, ii fug ochii dupa fufe.
6. llollex - nou membru si aci si pe al meu hub... a invatat aseara sa-si seteze o parola... -- lasa-ti "aidiu" tinere.
7. DaYanNaLuVvPufF - cea cu nick ce nu-l pot cita... deci, traiasca copy - paste. -- lasa si tu "aidiu"
8. avy - posibil participant... doar daca nu o sa lucreze in week-end.
9. Mos Ion Roata... ca nu am gasit alti participanti doritori si a trebuit sa invit persoane din istorie...
Si ca sa nu fie doar Domnu' Inginer Sef tinut din scurt, o anunt ca participanta si pe Madalina... stiu cativa d`aci despre cine-i vorba.
 _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 12:01 pm |
|
|
Pt mine si vineri seara e ok! Sambata si Duminica... momentan sunt f ocupate! Asa ca... _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 7:04 pm |
|
|
Da` ce se intampla de nu poti participa dupa ora 17, 18 la o frumoasa activitate aducatoare de grasime pe noi? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008 Mesaje: 21 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 10:22 pm |
|
|
Pot sa vin si eu?? daca ma primiti desigur!!  _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 11:44 pm |
|
|
| niledA a scris: |
9. Mos Ion Roata... ca nu am gasit alti participanti doritori si a trebuit sa invit persoane din istorie...
|
Pai, pentru tine, am sa il las acasa pe nea Ion si te bag in lista in locu` lui... sau il bag pe Mos Ion Roata pe locu` 10 si vedem daca s-o ivi ocazia sa-l trec pe 11... adica, mai pe romaneste, baga-ti-va ba cat mai multi in treaba asta.
PS: Lasa si tu "aidiu" de mess...  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 12:43 am |
|
|
| niledA a scris: | | niledA a scris: |
|
Pai, pentru tine, am sa il las acasa pe nea Ion si te bag in lista in locu` lui... sau il bag pe Mos Ion Roata pe locu` 10 si vedem daca s-o ivi ocazia sa-l trec pe 11... adica, mai pe romaneste, baga-ti-va ba cat mai multi in treaba asta.
PS: Lasa si tu "aidiu" de mess...  |
Daca s-a facut loc si pentru mine o sa vin cu cea mai mare placere ! id-ul de mess il gasiti pe pagina mea de profil _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 1:48 am |
|
|
Luat, bagat in lista de mess... si in asteptare de "accept" de la dumitale... si sezi pe faza ca nu se stie cum imi sare žandćra si va invit la conferinta.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 3:48 am |
|
|
si "aodiu" me u il gasesti in pagina de profil
P.S is mort de beat  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 9:18 pm |
|
|
deci pana la urma cum a ramas? pt. saptamana viitoare..sambata sau duminica? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 61 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 9:46 am |
|
|
Da da da! Da? Stai sa vorbesc cu oamenii si te anunt. Tre' sa ma bag in seama cu ei pe mess, astazi promit ca o sa ma ocup de asta... _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 9:01 pm |
|
|
Pe mine sa ma bagi in seama dupa ora 10... acu` plec prin vecini, cu treaba... oricum, pentru informatia lu` Domnu` Sef, da dom`le, Sambata sau Duminica... de preferat oricare.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 9:18 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | deci pana la urma cum a ramas? pt. saptamana viitoare..sambata sau duminica? |
In cursul saptamanii nu se poate? de exemplu vineri? pentru ca oamenii se mai duc si la munca sambata sau duminica _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 9:52 pm |
|
|
De acord cu tine Lory_z !!! _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|