Mdea nicku e putin mai "copilaresc" ca sa zic asa...dar hai sa il traduc nah : Daiana numele din buletin a fost transformat in Dayanna (de efect) luvv vine de la to love iar puff....pai sa vedem...puff este personajul pe care il love....ma rog a fost greseala mea ca nu m-am prezentat si eu ca restu' poporului de la inceput, deci ma numesc Daiana sunt din Ploiesti am 19 ani si sunt studenta la UPG , facultatea Tpp , specializare ingineria si protectia mediului cam atat pot spune...nah daca pe cineva il mai intereseaza si alte chestii...o sa raspund
niledA pinguinu' vesel
Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
Trimis: Sam Oct 11, 2008 10:20 am
Daca nu ma insala memoria... te-ai mai prezentat pe undeva... _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
de -a lungul postarilor am mai spus toate acele chestii dar niciodata nu le-am scris pe toate odata asa sub forma de prezentare plus ca nu am mai explicat pana acu nick-ul care se pare ca dadea dureri de cap lui sinel si tie
niledA pinguinu' vesel
Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
Trimis: Sam Oct 11, 2008 7:02 pm
Mie nu-mi dadaea dureri de cap la citire... ci la scriere... traiasca copy-paste-u`. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Ora este GMT + 3 ore Du-te la pagina Anterioara1, 2
Pagina 2 din 2
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum