| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Oct 09, 2008 12:46 am |
|
|
Bai acestia, io nu stiu ce vedeti voi chiar asa de comic in filmuletzu' ala... Totusi, sunt binecunoscute prin partile rurale calitatile exceptionale al otetului cand vine vorba de spalat pe cap. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Oct 09, 2008 7:42 am |
|
|
| niledA a scris: | | Bai acestia, io nu stiu ce vedeti voi chiar asa de comic in filmuletzu' ala... Totusi, sunt binecunoscute prin partile rurale calitatile exceptionale al otetului cand vine vorba de spalat pe cap. |
ca se spala pe cap cu otet lasa asta, ideea funny e cand intreaba reporterita "de ce?" si ea zice "de mere"  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Oct 09, 2008 7:22 pm |
|
|
Mai fratzica, fomeia in cauza are vreo destui ani... presupun io ca ar fi peste 70... Deci, la varsta ei, crezi ca mai judeca si intelege tot cum trebuie? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Oct 09, 2008 10:04 pm |
|
|
indiferent daca judeca sau nu lucrurile corect, evident ca e replica data de ea in cel mai serios mod, adica nu se gandea ea sa faca panarama...
ideea principala e ca oricum e FUNNY
pentru ca si atunci cand cand un coleg citeste gresit un cuvant, si se intelege altceva, rade toata lumea, chiar daca a fost involuntar
stiu ce vrei tu sa spui, da, sunt un om fara suflet, rad de saraca femeie, dar nu e chiar asa..  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Oct 09, 2008 10:28 pm |
|
|
treaba e clara...e funy si gata, unt de acord. niledule cam o apri pe babauta..e neam cu tine?  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 12:44 am |
|
|
Nu mi-e neam... desi as vrea... am alta pe langa mine de-i mai senila. In fine, ceea ce vroiam io sa spun e ca, mie nu mi se pare deloc o situatie chiar asa de ilar... e clar ca starneste rasul si amuzamnetul pentru cine asculta /priveste / pipaieste sau ce dracu' ii mai face acelei faze. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|