Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
La pappy - shaorma buna in Ploiesti
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Lory_z
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:13 am  Raspunde cu citat (quote)

Tot shaorma de acasa e mai buna Wink pe cuvant! e mult mai gustoasa si ti-o poti prepara exact cum iti place! eu de exemplu imi place cu multa ceapa, pui si maioneza Very Happy Poti da o fuga pana la Carfour k sa iei tot ce ai nevoie pentru shaorma Razz

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:34 am  Raspunde cu citat (quote)

Cum poate sa-ti placa ceapa in shaorma? Da` de fapt, stai... ca o mananci acasa la tine, unde nu e prea multa lume in preajma care sa-ti spuna ca puti a ceapa. Laughing

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Lory_z
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:41 am  Raspunde cu citat (quote)

Shaorma fara ceapa Nu are gust!! parerea mea!si nu te mai gandi ca iti miroase gura a ceapa sau usturoi pentru ca ai de pierdut Razz
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:46 am  Raspunde cu citat (quote)

Deci LOL... ultima oara cand am mancat shaorma cu ceapa, am ramas cu un gust amar in gura si cu niste avertismente de a nu vorbi sau de a nu deschide gura sau de a pastra o distanta regulamentare de vreo 3 metri fata de niste tovarasi. Laughing Asa ca, nu mersi, nu imi place shaorma cu ceapa si / sau usturoi.

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 12, 2008 9:23 pm  Raspunde cu citat (quote)

votez pentru eliminarea domnei ceapa din saorma si din mancare in general . Dar asta e doar o optiune personala. Ah..mi-am adus aminte o ceapa cruda merge cu o ciorba de fasole
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 10:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
votez pentru eliminarea domnei ceapa din saorma...

Subscriu... who`s with me? Laughing

Posed blog... click!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

:: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group ::
TMZ Poze cu vedete si Barfa :: SALVA.ro - Colegi si prieteni :: Decodari gratis online :: Poze cu copii:::: Anunturi Prahova | ::| Jocuri | Dacia Logan| | Mesaje de dragoste | Gazduire| : Anunturi animale ::Referate:::: :: Colectie de citate celebre si proverbe :: Pentru iubitorii de animale:: ::: Fotografii, Poze, Imagini:::::: caini de vanzare :: Best Quotes:: citazioni celebri:::::: Frasi celebri:: web design ploiesti ::frasi sulla vita:: frasi latine:: frasi d'amore:: frasi amicizia:: frasi felicita:: frasi tristi::Philosophical quotes::Best funny quotes::Marijuana quotes:: Sex quotes :::: generatoare::dictionar vise::jocuri noi :: poezii :: horoscop 2009 :: desene animate :: tratamente naturiste :: retete de mancare pentru copii :: matrimoniale prahova