Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

La pappy - shaorma buna in Ploiesti
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Lory_z
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tot shaorma de acasa e mai buna Wink pe cuvant! e mult mai gustoasa si ti-o poti prepara exact cum iti place! eu de exemplu imi place cu multa ceapa, pui si maioneza Very Happy Poti da o fuga pana la Carfour k sa iei tot ce ai nevoie pentru shaorma Razz
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cum poate sa-ti placa ceapa in shaorma? Da` de fapt, stai... ca o mananci acasa la tine, unde nu e prea multa lume in preajma care sa-ti spuna ca puti a ceapa. Laughing

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Lory_z
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shaorma fara ceapa Nu are gust!! parerea mea!si nu te mai gandi ca iti miroase gura a ceapa sau usturoi pentru ca ai de pierdut Razz
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci LOL... ultima oara cand am mancat shaorma cu ceapa, am ramas cu un gust amar in gura si cu niste avertismente de a nu vorbi sau de a nu deschide gura sau de a pastra o distanta regulamentare de vreo 3 metri fata de niste tovarasi. Laughing Asa ca, nu mersi, nu imi place shaorma cu ceapa si / sau usturoi.

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 12, 2008 9:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

votez pentru eliminarea domnei ceapa din saorma si din mancare in general . Dar asta e doar o optiune personala. Ah..mi-am adus aminte o ceapa cruda merge cu o ciorba de fasole
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 10:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
votez pentru eliminarea domnei ceapa din saorma...

Subscriu... who`s with me? Laughing

I can haz blog

.
Sus
marius26
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 24/Ian/2009

MesajTrimis: Sam Ian 24, 2009 1:31 am    Titlul subiectului: Re: La happy - shaorma buna in Ploiesti Raspunde cu citat (quote)

Salut! Tot aveti pareri ciudate de shaormele din ploiesti,eu unul sunt inebunit dupa ele si o ador ,dar va recomand sa incercati o shaorma cu adevarat buna ,in fata tribunalului langa harys ,eu numai de acolo mananc cand ies de la scoala si este super ok, e mai buna ca la dristor din bucuresti, pacat ca nu este non stop,dar am intrat in vorba cu shaormarul si zicea ca baga si livrari la domiciliu. incercatii cu incredere. mmmmmmm buna rauuuuuu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Ian 24, 2009 7:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pot spune cu mandrie ca n-am mancat saorma cam de 2 luni. Oare m-am lasat?
codupenal
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 25/Ian/2009

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 12:32 pm    Titlul subiectului: re pappy Raspunde cu citat (quote)

adevarat,cea mai buna mancare la pappy o gasesti. ce mi se pare cam nasol,spatiul interior este cam restrans , de cele mai multe ori daca vrei sa mananci la ora pranzului nu poti pt ca nu-s mese libere
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Joi Ian 29, 2009 10:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@ marius26: cumetre, dupa ce m-au secat la inima foarte multi cu locatia aia, am cautat-o vreo 20 de minute p`acolo, am descoperit-o, am mancat una mare si crede-ma cand iti zic ca nu se compara cu aia de la Golden Chicken (adica langa Coreco, in spate la Catedrala)... it`s good... but not good enough. Laughing

@ codupenal: Impusca-te! Laughing

@ Dom' Sef: Te minti singur. Laughing

I can haz blog

.
Sus
marius26
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 24/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Ian 30, 2009 4:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

shaorma de la golden e nasoala rau,dupa ce ca miroase carnea si mai vad si ce conditii sunt pe acolo,angajati mai bine raman la fast food-ul din fata tribunalului pe colt si stiu ca mananc shaorma proaspata....depinde ce sosuri ti-au pus.au un sos tzaziki care ii da gust fff bun shaormei. incearca si de vita daca iti place.Happy se numeste.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum