| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 9:57 pm |
|
|
oricum nu imi mai pierd timpu pe acolo...o faceam in a 12-a cand invatam in nichita...si se intelege ca daca plecam de la scoala sau "intarziam" acolo ajungeam impreuna cu fostii colegi....mi-ar placea sa am si la facultate un loc asa..unde sa merg cu ceilalti..deokmdata mai astept..nu prea cunosc luma... ) |
|
|
|
 |
|
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 9:59 pm |
|
|
Exista un bar langa Universitate "Musca" se numeste, dar iesi de acolo mai mult decat afumat si mai e Hipodromul (dupa cladirea Vodafone) _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 10:02 pm |
|
|
hipodromul stiu unde e mai ma duc acolo si ma joc biliard...de musca nu am auzit pana acum....treaba era nu ca nu sunt localuri poe langa facultate unde as putea merge...docamdata nu sunt persoane asa dornice...adica ma rog nu am apucat sa cunosc pra multa lume...am fost doar ieri la facultate nah... |
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 10:44 am |
|
|
io am ajuns pe la musca din prima zi de cursuri  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Mar Oct 07, 2008 6:20 pm |
|
|
Am ajuns si eu in "musca"......treaba cu fumul nu ar fi o problema...dar urla muzica aia ca in disco...si e cam aiurea pe la 9 dim sa urle muzica asa... |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1146 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 10:48 pm |
|
|
| DaYanNaLuVvPufF a scris: | hipodromul stiu unde e mai ma duc acolo si ma joc biliard...de musca nu am auzit pana acum....treaba era nu ca nu sunt localuri poe langa facultate unde as putea merge...docamdata nu sunt persoane asa dornice...adica ma rog nu am apucat sa cunosc pra multa lume...am fost doar ieri la facultate nah... |
cati bani am dat eu pe biliard acolo la hipodrom in 5 ani de facultate...cred ca am fost la mai multe ore de biliard decat de facultate _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1103 Locatie: In nori... doar capu`
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1146 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Oct 09, 2008 10:31 pm |
|
|
asta e..nu conteaza ca nu am fost la scoala, eu mi-am pierdut noptile acasa invatand  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008 Mesaje: 21 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 12:24 am |
|
|
Am auzit din intamplare de barul Musca dar nu am fost niciodata si nici nu stiu pe unde e presuspun ca e misto din moment ce se duc studentii tot timpul acolo ! astept invitatii :d poate asa stiu si eu unde se afla _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1103 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 12:33 am |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | asta e..nu conteaza ca nu am fost la scoala, eu mi-am pierdut noptile acasa invatand  |
Sigur?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 3:14 pm |
|
|
| Lory_z a scris: | Am auzit din intamplare de barul Musca dar nu am fost niciodata si nici nu stiu pe unde e presuspun ca e misto din moment ce se duc studentii tot timpul acolo ! astept invitatii :d poate asa stiu si eu unde se afla |
pai Musca e in spate la UPG...vis-a-vis de intrarea din spatele.(pe langa camine)...nu pot spune ca e asa misto...dar fiin foarte aproape este la indemana..jos duduie muzica rau de tot si e cam nasol dak esti adormit...dar te poti duce sus la aer...un biliard un tenis d masa...merge;) |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 3:56 pm |
|
|
Ms Dayana pentru indicatii o sa ma duc pe acolo cu urmatoarea ocazie. Mai ales la orarul pe care il am, cred ca am timp suficient sa trec de vreo 2 ori in fiecare zi ! si voi aveti module libere intre cursuri?!! asa de curiozitate. _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 6:54 pm |
|
|
Eu am dar nu e intotdeauna misto sa ai "ferestre"....tre sa ai cu cine sa stai....cel mai bine e sa ai cunostinte in camin asa sigur o sa ai ce face cand ai "fereastra"/...."musca" e o alternativa dar n-ai mreu chef sa stai pe un scaun....parca mai misto stai la camin intinsa in pat si lenevsti sau chiar dormi 100 de min  |
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 9:21 pm |
|
|
ziceti bre daca stati in camin, sa trec si io pe la voi (ma refer la fete, evident ) _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
|
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 1:19 am |
|
|
hmmm....la sfarsit de saptamanaaa....ma duuucc...la biliard ! nu sunt prea buna dar cel putin incerc sa ma distrez !! dar cred ca cel mai placut sunt intalnirile cu colegii!! mai greu ii strangi dar sunt cele mai distractive !![/code] _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!"
Ultima modificare efectuata Lory_z la Sam Oct 11, 2008 11:09 pm, modificat de 3 ori in total |
|
|
|
 |
|