Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Unde iesiti la sfarsit de saptamana ?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 9:57 pm  Raspunde cu citat (quote)

oricum nu imi mai pierd timpu pe acolo...o faceam in a 12-a cand invatam in nichita...si se intelege ca daca plecam de la scoala sau "intarziam" acolo ajungeam impreuna cu fostii colegi....mi-ar placea sa am si la facultate un loc asa..unde sa merg cu ceilalti..deokmdata mai astept..nu prea cunosc luma...Wink)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

avy
membru
membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 9:59 pm  Raspunde cu citat (quote)

Exista un bar langa Universitate "Musca" se numeste, dar iesi de acolo mai mult decat afumat si mai e Hipodromul (dupa cladirea Vodafone)
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 10:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

hipodromul stiu unde e mai Razz ma duc acolo si ma joc biliard...de musca nu am auzit pana acum....treaba era nu ca nu sunt localuri poe langa facultate unde as putea merge...docamdata nu sunt persoane asa dornice...adica ma rog nu am apucat sa cunosc pra multa lume...am fost doar ieri la facultate nah...
Sus
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 10:44 am  Raspunde cu citat (quote)

io am ajuns pe la musca din prima zi de cursuri Laughing
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

MesajTrimis: Mar Oct 07, 2008 6:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

Am ajuns si eu in "musca"......treaba cu fumul nu ar fi o problema...dar urla muzica aia Laughing ca in disco...si e cam aiurea pe la 9 dim sa urle muzica asa...
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 10:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

DaYanNaLuVvPufF a scris:
hipodromul stiu unde e mai Razz ma duc acolo si ma joc biliard...de musca nu am auzit pana acum....treaba era nu ca nu sunt localuri poe langa facultate unde as putea merge...docamdata nu sunt persoane asa dornice...adica ma rog nu am apucat sa cunosc pra multa lume...am fost doar ieri la facultate nah...

cati bani am dat eu pe biliard acolo la hipodrom in 5 ani de facultate...cred ca am fost la mai multe ore de biliard decat de facultate
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Oct 09, 2008 12:43 am  Raspunde cu citat (quote)

Si-acu` esti un ditamai ingineru'. Laughing Laughing Laughing Laughing

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Oct 09, 2008 10:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

asta e..nu conteaza ca nu am fost la scoala, eu mi-am pierdut noptile acasa invatand Rolling Eyes
Lory_z
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:24 am  Raspunde cu citat (quote)

Am auzit din intamplare de barul Musca dar nu am fost niciodata si nici nu stiu pe unde e Confused presuspun ca e misto din moment ce se duc studentii tot timpul acolo Razz ! astept invitatii :d poate asa stiu si eu unde se afla Very Happy
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:33 am  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
asta e..nu conteaza ca nu am fost la scoala, eu mi-am pierdut noptile acasa invatand Rolling Eyes

Sigur? Laughing

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 3:14 pm  Raspunde cu citat (quote)

Lory_z a scris:
Am auzit din intamplare de barul Musca dar nu am fost niciodata si nici nu stiu pe unde e Confused presuspun ca e misto din moment ce se duc studentii tot timpul acolo Razz ! astept invitatii :d poate asa stiu si eu unde se afla Very Happy

pai Musca e in spate la UPG...vis-a-vis de intrarea din spatele.(pe langa camine)...nu pot spune ca e asa misto...dar fiin foarte aproape este la indemana..jos duduie muzica rau de tot si e cam nasol dak esti adormit...dar te poti duce sus la aer...un biliard un tenis d masa...merge;)
Sus
Lory_z
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 3:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

Ms Dayana pentru indicatii Wink o sa ma duc pe acolo cu urmatoarea ocazie. Mai ales la orarul pe care il am, cred ca am timp suficient sa trec de vreo 2 ori in fiecare zi Very Happy ! si voi aveti module libere intre cursuri?!! Rolling Eyes asa de curiozitate.
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 6:54 pm  Raspunde cu citat (quote)

Eu am dar nu e intotdeauna misto sa ai "ferestre"....tre sa ai cu cine sa stai....cel mai bine e sa ai cunostinte in camin Wink asa sigur o sa ai ce face cand ai "fereastra"/...."musca" e o alternativa dar n-ai mreu chef sa stai pe un scaun....parca mai misto stai la camin intinsa in pat si lenevsti sau chiar dormi 100 de min Very Happy
Sus
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 9:21 pm  Raspunde cu citat (quote)

ziceti bre daca stati in camin, sa trec si io pe la voi Very Happy (ma refer la fete, evident Laughing )
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Lory_z
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Sam Oct 11, 2008 1:19 am  Raspunde cu citat (quote)

hmmm....la sfarsit de saptamanaaa....ma duuucc...la biliard Smile ! nu sunt prea buna dar cel putin incerc sa ma distrez Very Happy!! dar cred ca cel mai placut sunt intalnirile cu colegii!! mai greu ii strangi dar sunt cele mai distractive Laughing !![/code]

Ultima modificare efectuata Lory_z la Sam Oct 11, 2008 11:09 pm, modificat de 3 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

:: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group ::
TMZ Poze cu vedete si Barfa :: SALVA.ro - Colegi si prieteni :: Decodari gratis online :: Poze cu copii:::: Anunturi Prahova | ::| Jocuri | Dacia Logan| | Mesaje de dragoste | Gazduire| : Anunturi animale ::Referate:::: :: Colectie de citate celebre si proverbe :: Pentru iubitorii de animale:: ::: Fotografii, Poze, Imagini:::::: caini de vanzare :: Best Quotes:: citazioni celebri:::::: Frasi celebri:: web design ploiesti ::frasi sulla vita:: frasi latine:: frasi d'amore:: frasi amicizia:: frasi felicita:: frasi tristi::Philosophical quotes::Best funny quotes::Marijuana quotes:: Sex quotes :::: generatoare::dictionar vise::jocuri noi :: poezii :: horoscop 2009 :: desene animate :: tratamente naturiste :: retete de mancare pentru copii :: matrimoniale prahova