| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
ralucutza nou venit

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 6 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 5:38 pm |
|
|
cine imi zice si me mai exact ce se face la mate in primu an la finante?  |
|
|
|
 |
|
|
 |
lovely_4you nou venit

Data inscrierii: 02/Aug/2008 Mesaje: 9 Locatie: MORENI
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 2:43 pm |
|
|
va rog sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza cu internetul la upg. unde trebuie sa merg si ce sa fac _________________ " ..No [LoVe] , No [Life]..! " if he's the one who makes u smile, then never let him go ! |
|
|
|
 |
krystyna nou venit

Data inscrierii: 05/Oct/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 4:28 pm |
|
|
| eu acum am trecut clasa a12-a si as vrea s merg in continuare pe finante banci....stie cineva km ce se face aici ..adik ce materii...matematica se face multa k nu prea imi place....si as vrea s stiu care a fost ult medie cu care s-a intrat anul asta la fara taxa......dar la cu taxa???????? |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 6:17 pm |
|
|
| lovely_4you a scris: | | va rog sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza cu internetul la upg. unde trebuie sa merg si ce sa fac |
te referi la internetul din camin? Daca da..Sinel trebuie sa stie...parca el statea in camin _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Bibishor nou venit

Data inscrierii: 05/Oct/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 9:54 pm |
|
|
| DaYanNaLuVvPufF a scris: | | Sau un prof pe care nu il intelegi....e foarte dimineata si nu poti intelegi ce vorbeste omu ala acolo...adica nu ca nu intelegi materia...pur si simplu nu intelegi limba....e naspa..te ia somnu si batzaiala ca nu trce timpu mai repede.. |
mmm...seamana cu chimia analitica de joi dimineata nu? )) |
|
|
|
 |
tt nou venit

Data inscrierii: 05/Oct/2008 Mesaje: 4 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 11:37 pm |
|
|
| Spre "norocul" meu , asta e primul an in care se sparge "traditia" sesiunii de extraordinare... Asta e. Pt cei de la calculatoare anul II, daca aveti nevoie de ajutor / materiale/ sfaturi sunt aici. |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 88
|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 11:05 pm |
|
|
mmm...seamana cu chimia analitica de joi dimineata nu? ))[/quote]
da fix cu aia seamana bibishor ) de fapt....fix aia e ) tu la ce esti? avem cursuri la comun banuiesc  |
|
|
|
 |
lovely_4you nou venit

Data inscrierii: 02/Aug/2008 Mesaje: 9 Locatie: MORENI
|
Trimis: Mar Oct 07, 2008 10:18 pm |
|
|
da despre camin era vorba.
imi trebuie un program ,,alcatraz" zic aia de la rds. si nu-l gasesc deloc pe net. poate sa ma ajute cineva ? merci _________________ " ..No [LoVe] , No [Life]..! " if he's the one who makes u smile, then never let him go ! |
|
|
|
 |
tt nou venit

Data inscrierii: 05/Oct/2008 Mesaje: 4 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 9:37 pm |
|
|
Am vazut la un moment dat ceva despre grupa 1812/1813 ... cineva de la oricare din grupe sa imi dea un pm.
p.s. probleme despre net shi alte retele n-ar trebui postate in la retele de cartier :-/ _________________ "..."
Ultima modificare efectuata de catre tt la Mie Oct 08, 2008 9:39 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
valy_shacalu nou venit

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 9:39 pm |
|
|
se da vreun party in camin curand ? dati si voi un pm sau cva  |
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 10:23 pm |
|
|
| valy_shacalu a scris: | se da vreun party in camin curand ? dati si voi un pm sau cva  |
ce pm, sa se deschida topic cu chestii de genu', si fiecare cum da party, scrie acolo ca invitatie la tot forumu'  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 412
|
Trimis: Joi Oct 09, 2008 2:57 pm |
|
|
alcatrazul se gaseste la orice student din caminul 5,7,6,..care nu e boboc si are netul de acum un an:))
1813..s-a desfiintat si a ramas 1812(anul 2 calculatoare)...
legat de party-uri...tocmai a fost unu la camera de langa min acum 2 zile...la urmatorul ,daca aflu din timp,poate va fac rost si de 'invitatii"  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 88
|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 3:16 pm |
|
|
Pai asa sa faci sinel !!!  |
|
|
|
 |
krystyna nou venit

Data inscrierii: 05/Oct/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Oct 10, 2008 6:00 pm |
|
|
| stie cineva cu ce medie s-a intrat anu' trecut la finante banci ???????????????????????????pls rasp........................... |
|
|
|
 |
|