|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 3:09 pm |
|
|
Nou nu este deloc clubu` asta... are aproape un an de cand s-a deschis. El se afla in Brazi, langa Primarie, Politie, ceea ce-l face un club destul de "sigur" si linistit. Atmosfera de acolo este mai mereu una buna, mai ales in serile de streaptease, . Oricum, colac peste pupaza, este un club mare, incapator si nu duce deloc lipsa de oameni care sa-l viziteze.
Voi ce parere aveti? Ati fost p`acolo? Va placu? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 6:09 pm |
|
|
eu n-am avut onoarea pana acum, dar daca e streaptease potae cine stie..ne intalnim pe acolo  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 11:25 pm |
|
|
Iti spun io... merita vizitat. Chiar de ii la tara, nu se baga manele deloc. Anyway, acu` nush daca mai sunt seri de streaptease... da` cel putin, acu` cam o luna si ceva, cand am fost ultima oara, vazui o reprezentatie d`aia. Si fu` prea penala faza. Cica il luase duduia de presta pe unu` din "public" si l-a asezat frumos pe-o boxa. Dupa care, a inceput fata mea sa faca miscari care mai decare mai "apetisante" pe langa dansu', da`, in asa stil tampit, incat ala mai avea putin si se sinucidea pentru ca nu putea s-o atinga p`aia... nici nu vreau sa ma gandesc ce era in mintea saracului baiat.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|