| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluturica nou venit

Data inscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 5:53 pm |
|
|
Am fost azi la pizzeria Angelo cu colegii, dar era f aglomerat si galagie si a trebuit sa plecam.... cu nervi si prin ploaie, neavand de ales , am hotarat sa cautam pizzeria Kentucky, care imi fusese recomandata mai demult de o prietena....ne-am placut f mult pt ca este un loc linistit, mai rustic si cu muzica f buna si noua pe fundal.....pizza a fost super buna, mult mai buna ca la angelo, dupa parerea mea....o pizza mica este cat una mare de la alte pizzerii....si , spre surprinderea noastra, nu ne-a pus sa platim cele 2 boluri mari de ketchup aduse ....si preturile ne-au uimit....mancare multa, f buna si cat de cat ieftina....faza mai nashpa e ca am asteptat cam mult sa ne aduca mancarea, dar a meritat din plin....si deserturile sunt f delicioase =p~
De acum inainte, am promis ca vom manca pizza numai de acolo...v-o recomand si voua ...tel: 59 01 01
 |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 7:04 pm |
|
|
Eu spusai demult ca la Kentucky haleala ii buna... da` voi nimic; batman, batman!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 9:30 pm |
|
|
deci nu mai calc la Kentucky in viata mea.Chiar acum cateva minute m-am intors de acolo si inca imi vine sa vars. Atmosfera naspa, chelneri impresari , pizza naspa si in plus mi-a adus pizza plina cu ceapa ..desi in meniu pizza taraneasca nu avea acest ingredient magic. Cand i-am spus chelnerului nici macar nu si-a cerut scuze...in fine ..se puteau afce mai multe acolo , dar nu sunt genul ala de persoana sa ma cert cu ei .
am mancat f putin din pizza..pt ca era f scarboasa cu ceapa aia . Si da, sosul a fost mult si gratis..dar cat sa pun peste pizza sa nu se mai simta gustul de ceapa??
Angelo rullz , Kentucky suxxxx ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 10:41 pm |
|
|
Bine ca tii tu cu ursu` dom`le... uite ca eu nu am nimic de reprosat celor de la Kentucky.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 2:34 pm |
|
|
io consider o pizza buna pe cea de la DaVinci, daca ar fi pizzerie Albert (Costinesti) si in Ploiesti, in fiecare zi ma gaseati acolo  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 3:02 pm |
|
|
Hai ca pana la urma tot le reprosez ceva alora de la Kentucky... aceeai chelneri impresari de care amintea nea sefu'. Da' pizza de acolo tot cea mai buna pe care am mancat-o in Ploiesti ramane. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 6:15 pm |
|
|
imi mentin parerea..cea mai naspa pizza acolo  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 88
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 6:51 pm |
|
|
FOARTE buna pizza de la Giulia !!  |
|
|
|
 |
tt nou venit

Data inscrierii: 05/Oct/2008 Mesaje: 4 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 18, 2008 9:11 pm |
|
|
Trattoria Toscana sau Taxi pizza. "Restu e cancan" _________________ "..."
Ultima modificare efectuata de catre tt la Dum Oct 19, 2008 1:12 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 3:50 am |
|
|
Bla, bla, bla... etc, etc, etc...
La o pizza, mie unu` tre` sa-mi placa gustu'... daca nu imi place, e logic ca nu am s-o recomand nimanui. Si am incercat destule...  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
andry nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 32 Locatie: Plopeni
|
Trimis: Mar Noi 04, 2008 4:32 pm |
|
|
| DaYanNaLuVvPufF a scris: | FOARTE buna pizza de la Giulia !!  |
Sunt de acord cu tine!  |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 12:07 am |
|
|
In sfarsit e cnv d akord cu me  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Vin Noi 07, 2008 4:12 am |
|
|
c t bagi tu???  |
|
|
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Mar Noi 18, 2008 11:32 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: |
Angelo rullz , Kentucky suxxxx ! |
Daca nu ma insel te-am mai vazut de vreo 2 ori pe la Angelo! De aici si euforismul tau pt Angelo  _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
|
|
 |
|