| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 4:49 pm Titlul subiectului: Al Treilea Congres Extraordinar - Prefata |
|
|
Mai acestia de v-ati inmultit peste noapte mai rau ca ciupercile dupa ploaie, cica sa este chef de-o noua intalneala intre forumaitori. Asa ca, cu mic, cu mare, cu Magdala participanta fara discutii si al vostru io, la fel de participant sigur, va invit a va spune doleantele si parerile in legatura cu propunearea de a realiza cel de-al Treilea Congres Extraordinar. Ceea ce inseamna ca fiecare doritor va spune niste chestii, ca de exemplu:
Bai, io vreau sa vin... da` io vreau sa fie pe data de X, la ora Y, in locu`Z. Daca mai esti vreunu` de nu esti d`acord cu asta, spune unde, ce, cand, cum... da` sa mai sititi ca io nu pot sa vin in ziua W pentru ca atunci imi fata purceaua si tre` sa stau sa o mosesc.
Eh, ala de mai sus fu` doar un exemplu` naiba... da` voi spuneti ce si cum. Mie unu` imi convin doar Sambetele si Duminicile, ca-n rest, mi-s "bizi". _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
.
Ultima modificare efectuata niledA la Mar Oct 21, 2008 11:42 pm, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
subscriu. nu zic nimic de locatie sau perioada, momentan cred ca as reusi sa ajung oricand si oriunde (desigur in ploiesti) _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
| Sus |
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Idem lollex....oriunde oricand numa in ploiesti sa fie  |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu pot sa ma pronunt pentru moment, poate incercam ceva pt sambata viitoare . eu vreau pizza  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Numa` tu vrei pizza? Numa` sa nu se mai lase frate cu fenomene d`alea stranii de s-au intamplat in seara de dupa mancatul de pizza.
In fine... de Sambata urmatoare ce ziceti? e OK?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
.
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Dum Oct 05, 2008 3:25 am, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 2:00 am Titlul subiectului: |
|
|
aaa..e ok..depinde de ora...
daca mergem la pizza...io vreau o felie..ca sa nu mai plec la pachet cu ea  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 3:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai un 5, 6 asa as spune eu ca ar fi perfect.
Oricum, sinel tata, stai calm. Iti vom lua una minuscula tie... Aaaa, si sa nu uit... sa-ti iei bani de shaorma la tine ca nu mai scapi.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 7:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| sinel a scris: | aaa..e ok..depinde de ora...
daca mergem la pizza...io vreau o felie..ca sa nu mai plec la pachet cu ea  |
nimic nu se risipeste, poate se gaseste cineva sa te ajute cu mancatul....poate  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Si cum eu si cu Dom` Sef suntem niste saritori de felu` nostru, sigur nu il vom lasa pe saracu` de sinel la greu. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pacat... eu lucrez in timpul week-endului... alta zi nu se paote???? _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
| Sus |
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu sambata nu am cum, plec la bunici, azi am aflat, duminica cam pe la aceeasi ora 5, 6 nu se poate ?  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai eu numa` in week-end pot... a naiba munca... e bine si Duminica... aceeasi ora. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
dap , merge si duminica din partea mea _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 65 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sambata se marita surioara mea... Amanam cu o saptamana? Hai va rog...  _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ptiu drace... mai mai ca ma faci sa refuz una bucata excursie la munte pe care o planuiesc cu Madalina peste 2 saptamani... deci, cam greu pentru mine saptamana viitoare. Mai vorbim pe parcurs. Inca asteptam sugestii.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|