Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Al Treilea Congres Extraordinar - Prefata
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Anunturi adminstrative | Propuneri si reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 4:49 pm    Titlul subiectului: Al Treilea Congres Extraordinar - Prefata Raspunde cu citat (quote)

Mai acestia de v-ati inmultit peste noapte mai rau ca ciupercile dupa ploaie, cica sa este chef de-o noua intalneala intre forumaitori. Asa ca, cu mic, cu mare, cu Magdala participanta fara discutii Laughing si al vostru io, la fel de participant sigur, va invit a va spune doleantele si parerile in legatura cu propunearea de a realiza cel de-al Treilea Congres Extraordinar. Ceea ce inseamna ca fiecare doritor va spune niste chestii, ca de exemplu:

Bai, io vreau sa vin... da` io vreau sa fie pe data de X, la ora Y, in locu`Z. Daca mai esti vreunu` de nu esti d`acord cu asta, spune unde, ce, cand, cum... da` sa mai sititi ca io nu pot sa vin in ziua W pentru ca atunci imi fata purceaua si tre` sa stau sa o mosesc.

Eh, ala de mai sus fu` doar un exemplu` naiba... da` voi spuneti ce si cum. Mie unu` imi convin doar Sambetele si Duminicile, ca-n rest, mi-s "bizi".

I can haz blog

.

Ultima modificare efectuata niledA la Mar Oct 21, 2008 11:42 pm, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 5:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

subscriu. nu zic nimic de locatie sau perioada, momentan cred ca as reusi sa ajung oricand si oriunde (desigur in ploiesti)
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 7:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Idem lollex....oriunde oricand numa in ploiesti sa fie Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu pot sa ma pronunt pentru moment, poate incercam ceva pt sambata viitoare . eu vreau pizza Razz
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 12:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Numa` tu vrei pizza? Laughing Numa` sa nu se mai lase frate cu fenomene d`alea stranii de s-au intamplat in seara de dupa mancatul de pizza. Laughing

In fine... de Sambata urmatoare ce ziceti? e OK?

I can haz blog

.

Ultima modificare efectuata de catre niledA la Dum Oct 05, 2008 3:25 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 2:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aaa..e ok..depinde de ora...
daca mergem la pizza...io vreau o felie..ca sa nu mai plec la pachet cu ea Laughing Laughing Laughing
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 3:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai un 5, 6 asa as spune eu ca ar fi perfect.

Oricum, sinel tata, stai calm. Iti vom lua una minuscula tie... Laughing Aaaa, si sa nu uit... sa-ti iei bani de shaorma la tine ca nu mai scapi. Laughing Laughing Laughing

I can haz blog

.
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 7:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sinel a scris:
aaa..e ok..depinde de ora...
daca mergem la pizza...io vreau o felie..ca sa nu mai plec la pachet cu ea Laughing Laughing Laughing

nimic nu se risipeste, poate se gaseste cineva sa te ajute cu mancatul....poate Laughing
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 11:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si cum eu si cu Dom` Sef suntem niste saritori de felu` nostru, sigur nu il vom lasa pe saracu` de sinel la greu.

I can haz blog

.
Sus
avy
membru
membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 1:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pacat... eu lucrez in timpul week-endului... alta zi nu se paote????
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 2:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu sambata nu am cum, plec la bunici, azi am aflat, duminica cam pe la aceeasi ora 5, 6 nu se poate ? Very Happy
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 2:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai eu numa` in week-end pot... a naiba munca... e bine si Duminica... aceeasi ora.

I can haz blog

.
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 6:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dap , merge si duminica din partea mea
Magdala
membru
membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sambata se marita surioara mea... Very Happy Amanam cu o saptamana? Hai va rog... Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 11:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ptiu drace... mai mai ca ma faci sa refuz una bucata excursie la munte pe care o planuiesc cu Madalina peste 2 saptamani... deci, cam greu pentru mine saptamana viitoare. Mai vorbim pe parcurs. Inca asteptam sugestii. Smile

I can haz blog

.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Anunturi adminstrative | Propuneri si reclamatii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 1 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum