| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 9:34 pm |
|
|
iamiiiiiiiiiiiiii prajituri...frisca ,ciocolata,creme,inghetata, ce poate fii mai bun?....va astept sa ziceti care-i prajitura care va tenteaza mie imi plac TOATE  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1146 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 10:39 pm |
|
|
e clar, exact dupa rublica asta o sa bag o categorie cu retete pentru slabit ca deja mi s-a facut pofta de prajituri . Eu propun sa ne prezinti o reteta pentru prajitura buna si apoi sa pui o pui in aplicare  |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 5:12 pm |
|
|
eu zic sa nu mai mancati atatea prajituri k ingrasa si nu e bineeee!!!!! am glumit fratilor, mancati cate puteti, pana va explodeaza stomacul!!  _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 5:53 pm |
|
|
| eu am facut deja burta uriasa fara sa mananc prajituri...oare ce ar insemna sa incep sa bag in mine? |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 10:01 pm |
|
|
| asa e, cine se stie cu burta ar trebui sa inceapa sa faca niste sport . Din fericire eu am cuburi in loc de burta ! |
|
|
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Joi Oct 19, 2006 11:40 pm |
|
|
eu am deja 105 kg, deci nu mai mi-e frica de nimic  |
|
|
|
 |
ROXANA nou venit

Data inscrierii: 13/Sep/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: Sam Sep 27, 2008 12:31 pm |
|
|
| BUNA SUNT NOU PE AICI........... SI MIE IMI PLAC TOATA PRAJITURILE DAR CEL MAI MULT IMI PLACE TIRAMISU |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1103 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Sep 28, 2008 2:57 am |
|
|
Pai bine ai venit.
Amu` sa zic si io... ca de, numa` io nu zisai nimic. Io nu prea ma omor cu prajiturile. Din simplul fapt ca bunica-mea nu prea obisnuieste sa fac. Asa ca, pana acu`, am fost ferit de pericolul ingrasarii de pe urma prajiturilor. Dar, in schimb, nu am fost ferit de pericolul ingrasarii de pe urma shaormei si a berii.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Lun Sep 29, 2008 2:29 pm |
|
|
| ROXANA a scris: | | BUNA SUNT NOU PE AICI........... SI MIE IMI PLAC TOATA PRAJITURILE DAR CEL MAI MULT IMI PLACE TIRAMISU |
Iti trebuiesc 6 piscoturi, 1 tub de frisca, cafea(capucino dupa preferinta) pentru a inmuia piscotul si cacao si gata Tiramisu! _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Sep 30, 2008 3:19 pm |
|
|
TIRAMISU TIRAMISU TIRAMISU TIRAMISU
una dintre cele mai bune prajituri care pot exista. Am mancat pe la cofetaria de la Omia..destul de bun, dar mi se pare ca scump. Merita oricum _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Sep 30, 2008 7:45 pm |
|
|
Tiramisu... ia sa mai scot si io capu` din pestera si sa ma duc pan` la vreo cofetarie, ceva si sa man`c o feliuta.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Mie Oct 01, 2008 12:19 am |
|
|
Pentru cei cu risc scazut de diabet, recomand Papanasi ! Sunt deliciosi. _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Oct 01, 2008 8:58 pm |
|
|
Nici d`aia n-am mancat... bai frate... care ma scoti si pe mine in lume? Ca zici ca traiesc in Evul Mediu.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|