| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anna nou venit

Data inscrierii: 02/Sep/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Sep 02, 2008 2:17 pm |
|
|
| Vizitator a scris: | | As vrea sa ma inscriu la ingineria mediului la ID... E cineva la aceasta facultate? As dori sa stiu mai multe detalii.. cum sunt profesorii, daca este foarte grea si eventual cu ce meserie ies dupa terminarea facultatii. Multumesc! |
Ce pot sa iti spun....eu sunt studenta la ingineria mediului..anul 2...dc te tii de ea..si te duci zilnic la facultate..si inveti cat de cat...poti scapa cu vreo 2 restante..nush este destul de gre facultatea..eu sunt la zi...la ID am inteles ca este mai usor...oricum..ideea este ca faci foarte multa chimie..si este foarte grea..mai ales anorganica..(foarteee grea)...si materia...si examenul...(si profesorii...cam exigenti)  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Andrey nou venit

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Vin Sep 05, 2008 10:41 pm |
|
|
Am uitat sa va intreb,mancarea la cantina...e comestibila? ) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Sep 05, 2008 11:25 pm |
|
|
eu in 5 ani de zile am mancat o singura data la catina si mi s-a parut ok.sinel crd ca stie mai multe _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 412
|
Trimis: Sam Sep 06, 2008 5:36 pm |
|
|
eu mananc zilnic acolo...si mi se pare ok..chiar bunicica..depinde ce zi prinzi...Partea buna e ca in fiecare zi sunt alte feluri de mancare decat ziua precedenta..partea rea este ca ce este cu adevarat bunicel se termina imediat(adik pana la ora 1,,si la 12 se deschide pentru pranz)..oricum..o sa-ti placa..cel putin coada pana la scari
offtopic: Andrey,vei sta in camin? _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
|
|
|
 |
Andrey nou venit

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Sep 09, 2008 12:39 am |
|
|
Da,la caminul 7 cica.Intrebam de mancare ca eu d felul meu sant mai pretentzios,abea mananc ce-mi da maicamea.In camine au vreo minibucatarie(adica ma refer daca au aragaz,frigider)? |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Sep 09, 2008 7:13 pm |
|
|
pai nu ai ca dotare standard..dar iti poti aduce un frigider,cuptor cu microunde etc.. _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
alexia nou venit

Data inscrierii: 09/Sep/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Sep 09, 2008 11:45 pm |
|
|
| Sunt anul 1 la Cibernetica, statistica si informatica economica, imi poate spune si mie cineva cum este facultatea? cum sunt profesorii si pe ce materii se pun accent? multumesc |
|
|
|
 |
ROXANA nou venit

Data inscrierii: 13/Sep/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: Sam Sep 13, 2008 10:59 pm |
|
|
CINE MA POATE AJUTA SI PE MINE CU NISTE RASPUNSURI ?
VREAU SA DAU LA FACULTATE LA INGINERIE ELECTRICA SI ELECTRONICA SAU AUTOMATICA ASTA DACA INTRU CA AM MEDIA MICA , SA-NI SPUNA SI MIE CINEVA CUM E SUNT PROFESORI NASPA SE TRECE GREU? |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 7:31 pm |
|
|
ideea e urmatoarea...va trebui sa te pregatesti cu nervi tari..daca vrei sa faci fatza..o facultate de INGINERIE nu e chiar usoara!mate fizica chimie si derivate de ale lor! _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
ROXANA nou venit

Data inscrierii: 13/Sep/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 9:10 pm |
|
|
IDEEA E CA NU PREA LE AM CU MATEMATICA DAR LE AM CU ELECTRONICA FIIND ELECTRICIAN DE PROFESIE .
MA INTERESEAZA DACA MATERIILE AU CAT DE CAT LEGATURA CU ELECTRONICA SAU DACA PUN CEVA IN PRACTICA LA LABORATOARE SAU E NUMAI TEORIE ? MAINE MA DUC SA MA INSCRIU VEDEM CE URMEAZA CE O FI O FI .............. |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Lun Sep 15, 2008 10:11 am |
|
|
in primul an e mai mult teoretic:materii precum algebra analiza(1 si 2) fzica chimie...laboratoarele sunt bazate si ele mai mult pe teorie...nu stiu mai departe ca-s anu 2 .
Ideea e ca...orice chestie practica are la baza o teorie..ia facultatea iti "asigura"(cik) baza..practica o faci dupa ca termini facultatea(what a happy moment) _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Sep 15, 2008 3:59 pm |
|
|
nu prea faci nimic practic la facultate in afara de proiectele pe care le ai facut pt. sfarsit de semestru. Dar alea le faci tu acasa, la facultatea nu te invata nimic practic _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
ralukutza nou venit

Data inscrierii: 01/Sep/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Sep 16, 2008 11:44 am |
|
|
| MA LAMURESTE SI PE MINE CINEVA:CE CHITANTA TREBUIE SA AI CAND DAI REEXAMINARILE SAU RE-REEXAMINARILE????? |
|
|
|
 |
mady_6_89 nou venit

Data inscrierii: 22/Iul/2008 Mesaje: 5 Locatie: Buzau
|
Trimis: Mar Sep 16, 2008 1:06 pm |
|
|
Poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un numar de telefon de la contabilitate sau casierie? _________________ "Everything happens for a reason!" (John Locke, LOST) |
|
|
|
 |
|