| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 61 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Iul 26, 2008 7:33 pm |
|
|
Filme, seriale, emisiuni TV nush daca e cazul, eu una n-am mai vazut ceva de calitate de multa vreme... Se reiau aceleasi formate, aceleasi glume rasuflate... Ce-am vazut eu in ultima vreme... What happens in Vegas, protagonisti Ashton Kutcher si Cam Diaz. Poveste tipica, in fundal Orasul Pacatelor, banalul happy-end... dar sunt si cateva scene reusite, deci merge... Sex and the City - The movie m-a dezamagit, ma asteptam la mai mult. The hottie and the nottie e ok. Ah, sa nu uit. www.filmemuzica.com e e al unui prahovean de-al nostru (care ulterior s-a mutat in alt judet), nu pierdeti nimic daca intrati... _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
|
|
 |
|
|
 |
andry nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 32 Locatie: Plopeni
|
Trimis: Sam Iul 26, 2008 11:52 pm |
|
|
M-am uitat de curand la The pursuit of happynes cu Will Smith- super film si la Bella- foarte frumos!!
The Happenning si Wall-i  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 1:42 am |
|
|
Cu amar in suflet spun ca am uitat unde mi-e televizoru` prin casa... de cand cu netu` asta, bunica-mea respira usurata... nu ma mai bat cu ea pe telecomanda.
Si nici de uitat la filme pe al meu PC nu pot sa zic ca m-am uitat... acu` doua zile am bagat un mini maraton si am vizionat "Superman Returns", "I now pronounce You Chuck and Larry" si foarte putin din "Beowulf" (sper sa il vad cap-coada zilele aste... daca-mi fac timp)... da` asta a fost o intamplare... pentru ca ultimu` film vazut de mine era de acu` cateva luni. Deci... stau rau cu vizionatu`. Intotdeauna gasesc alte activitati.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 61 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 9:39 pm |
|
|
Uite niledA ca nu stam asa rau cu publicul... Multumim pentru sugestii andry, eu o sa incerc sa vad filmele. Si poate treci si prin celelalte topicuri si ne spui si ceva despre tine.  _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 10:28 pm |
|
|
Absolut niciunu` din cele mentionate de tanti/nea andry nu le-am vazut... da` poate imi fac io timp si le vizionez.
Anyway... de vizionat, mai vizionez si ce tine de fotbal... si cum tocmai ce s-a reluat Liga I Burger, am sa incerc sa-mi gasesc televizorul si sa ma uit la meciuri.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 9:57 am |
|
|
in ultimul timp nu prea am mai vazut nici un film care sa ma uimeasca, adica sa zic..wow ce film.
The pursuit of happynes cu Will Smith l-am vazut mai demult si merita sa-l vedeti si voi cu siguranta . Dupa parerea mea Will Smith e unul dintre actorii care isi joaca rolurile f bine, chiar daca cariera de cantaret si-a ratat-o.
Va mai recomand The Green Mile (1999) cu Tom Hanks, tine vreo 3 ore , dar eu cred ca merita
nici un film nou aparut nu prea mi-a placut, am incercat sa ma uit seara la cate unul si am adormit de fiecare data pe la jumate _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|