Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Cine si la ce se mai uita?

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Magdala
membru
membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008

MesajTrimis: Sam Iul 26, 2008 7:33 pm  Raspunde cu citat (quote)

Filme, seriale, emisiuni TV nush daca e cazul, eu una n-am mai vazut ceva de calitate de multa vreme... Se reiau aceleasi formate, aceleasi glume rasuflate... Ce-am vazut eu in ultima vreme... What happens in Vegas, protagonisti Ashton Kutcher si Cam Diaz. Poveste tipica, in fundal Orasul Pacatelor, banalul happy-end... dar sunt si cateva scene reusite, deci merge... Sex and the City - The movie m-a dezamagit, ma asteptam la mai mult. The hottie and the nottie e ok. Ah, sa nu uit. www.filmemuzica.com e e al unui prahovean de-al nostru (care ulterior s-a mutat in alt judet), nu pierdeti nimic daca intrati...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger

andry
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Sam Iul 26, 2008 11:52 pm  Raspunde cu citat (quote)

M-am uitat de curand la The pursuit of happynes cu Will Smith- super film si la Bella- foarte frumos!!
The Happenning si Wall-i Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2008 1:42 am  Raspunde cu citat (quote)

Cu amar in suflet spun ca am uitat unde mi-e televizoru` prin casa... de cand cu netu` asta, bunica-mea respira usurata... nu ma mai bat cu ea pe telecomanda. Laughing

Si nici de uitat la filme pe al meu PC nu pot sa zic ca m-am uitat... acu` doua zile am bagat un mini maraton si am vizionat "Superman Returns", "I now pronounce You Chuck and Larry" si foarte putin din "Beowulf" (sper sa il vad cap-coada zilele aste... daca-mi fac timp)... da` asta a fost o intamplare... pentru ca ultimu` film vazut de mine era de acu` cateva luni. Deci... stau rau cu vizionatu`. Intotdeauna gasesc alte activitati. Laughing

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Magdala
membru
membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2008 9:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

Uite niledA ca nu stam asa rau cu publicul... Multumim pentru sugestii andry, eu o sa incerc sa vad filmele. Si poate treci si prin celelalte topicuri si ne spui si ceva despre tine. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2008 10:28 pm  Raspunde cu citat (quote)

Absolut niciunu` din cele mentionate de tanti/nea andry nu le-am vazut... da` poate imi fac io timp si le vizionez.

Anyway... de vizionat, mai vizionez si ce tine de fotbal... si cum tocmai ce s-a reluat Liga I Burger, am sa incerc sa-mi gasesc televizorul si sa ma uit la meciuri. Smile

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Aug 08, 2008 9:57 am  Raspunde cu citat (quote)

in ultimul timp nu prea am mai vazut nici un film care sa ma uimeasca, adica sa zic..wow ce film.

The pursuit of happynes cu Will Smith
l-am vazut mai demult si merita sa-l vedeti si voi cu siguranta . Dupa parerea mea Will Smith e unul dintre actorii care isi joaca rolurile f bine, chiar daca cariera de cantaret si-a ratat-o.

Va mai recomand The Green Mile (1999) cu Tom Hanks, tine vreo 3 ore , dar eu cred ca merita

nici un film nou aparut nu prea mi-a placut, am incercat sa ma uit seara la cate unul si am adormit de fiecare data pe la jumate
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum