Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Noul primar al Ploiestiului - Volosevici

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 4:41 pm  Raspunde cu citat (quote)

ce parere aveti de noul primar al frumosului nostru Ploiesti..domnu' Volosevici? Credeti ca o sa faca treaba buna sau ba?
Din cate am vazut pana acum are de gand sa renoveze toate fantanile artezine din oras (mai putin cea noua), asta mi se pare o idee noua? De exemplu am vazut prin Constanta o gramada de fantani frumoase care cosmetizeaza care schimba mult in bine aspectul orasului

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 6:36 pm  Raspunde cu citat (quote)

Multam de informatie... si-asa nu stiam cine ii nou` primar. Laughing

Mai nea, acu` nu prea sunt multe de zis. Sa vedem pana la sfarsitul anului ce se schimba si vorbim atunci. Oricum, ma grabesc daca il bag in aceeasi oala cu toti?

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 9:22 pm  Raspunde cu citat (quote)

Probabil ca te grabesti!!! ar putea fi si maai rau Smile).....SI acum serios vorbind sa vedm tre sa lasam omu sa faca ceva (bun sau rau) ca sa il putem judeca
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 9:23 pm  Raspunde cu citat (quote)

Pardon nu judeca....ci aprecia ...Very Happy nu avem drptul sa judecam pe nimeni nu i asa?
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 9:26 pm  Raspunde cu citat (quote)

sincer sa-ti eu nu mai cred in nimeni cand vine vorba de politicieni, poate gresesc ...dar ii bag pe toti in aceeasi oala
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 9:33 pm  Raspunde cu citat (quote)

nici pe tine nu te pot judeca Razz deci nu pot spune daca gresesti dar eu incerc sa nu mai fiu sceptica pentru ca nu e bun scepticismul ...si nu sufar deloc ideile preconcepute de aceea spun ca sa nu ne grabim cu aprecierile..cu toate ca e posibil ca toti sa fie de aceeeasi teapa poate [poate ajunge acolo sus si unul mai "d treaba"
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 11:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

DaYanNaLuVvPufF, ti-am spus si in alt topic... fa abuz de nea "edit"

In fine... ai dreptate, nu este bine sa judeci... dar, avand in vedere situatia de la noi din tara si stiind ca, de 19 ani incoa` numa` de politicieni corupti, profitori si delasatori, cum sa stau eu acu` sa spun despre unu` singur ca nu este asa. Am sa spun ca nu e ca si restu` atunci cand o sa vad ceva fapte, nu vorbe. Smile

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!

Ultima modificare efectuata de catre niledA la Dum Oct 05, 2008 3:29 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 11:49 am  Raspunde cu citat (quote)

toate ca toate, cel mai bine ar fi fost sa ramana nea' calota, cu bune cu rele, el a facut ceva in orasu asta. dar daca nu s-a putut asa, cred ca a fost ales raul cel mai mic, ma indoiesc ca savu ar fi fost o alegere mai buna
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 4:55 pm  Raspunde cu citat (quote)

De cand e asta primar? Ca sunt si io curios sa vad de-a facut ceva de atunci incoa`.

Posed blog... click!
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 8:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

lollex a scris:
toate ca toate, cel mai bine ar fi fost sa ramana nea' calota, cu bune cu rele, el a facut ceva in orasu asta. dar daca nu s-a putut asa, cred ca a fost ales raul cel mai mic, ma indoiesc ca savu ar fi fost o alegere mai buna

calota nu mai avea dreptul pentru un nou mandat. Pana acumnu stiu ce a facut noul primar. CE stiu e ca a mutat Palatul Copiilor pe la mine incartier, la scoala 20..multi au fost nemultumiti
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 12:48 am  Raspunde cu citat (quote)

De ce l-au mutat? Neutral

Posed blog... click!
Sus
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 2:04 am  Raspunde cu citat (quote)

io nush daca e bun sau nu...dar am observat ca la gara de vest a "inflorit" un nou parc<<nota 10 daca e proiectul actualului primar(in colaborare cu petrom park Rolling Eyes ).

Sincer nu zic ca nea Calota nu a facut...sau ca mister Volosevici ii bun..dar toti sunt la fel: pupa-i in cioc si papa tot Laughing
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 3:29 am  Raspunde cu citat (quote)

Ce rau esti! Laughing

Posed blog... click!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum